nedjelja, 17. kolovoza 2014.

Oca ti jebem da ti oca jebem...

Juventus-Radamel Falcao - bog te jebo daj i meni ovo s čime te ta budala drogira. :kava:
Evo što se događa kada ti poslodavac, neke nedojebane sportske novine u uredništvima prepune interluzera i ac prostitutki kao što je gazzetta dello sport, da zadatak da smisliš neki zanimljivi članak za nedjelju. Subotom navečer radio si sve što dječica koju sa neizmjernim zadovoljstvom šamaram po Internetu, moji lojalni hateri, NE rade, kao npr. izašao vani i nešto jebao, te se po povratku doma sjetiš da jedan krasni kuratz još uvijek nisi napisao.

Brzo uzimaš bocu whiskeya, popiješ pola u komadu i u alkoholnom bunilu sjedaš za svoj prastari kompjuter. Nakon što si frajerski izbljuvao tipkovnicu kreneš "raditi" te produkt tvojeg ludila bude otprilike ovo:


Umro bi od smijeha samo da netko ovom čovjeku može reći da je barem jedan čitatelj doslovce umro od smijeha ali mi je žao dati svoj jedini život za jednu interluzersku budalu. Bolje da se žrtvuje netko od one nedojebane iskompleksirane dječice koju svakodnevno ponižavam po Internetu ilitiga moji lojalni hateri. Ionako samo uzaludno troše kisik. :kava:


Pa pa,

Nema komentara: