subota, 9. kolovoza 2014.

Trenutno stanje sa stoperom

Manolas istinita operacija Juventusa
Manolas istinita operacija Juventusa
Oni koji prate ovaj blog znaju koja su imena bila na popisu  za stopera još od Conteovih vremena pa idemo odraditi mali update kakva je trenutna situacija. Odlaskom Sørensena u Leeds jasno je više nego ikada da tražimo stopera. Najvjerovatnijim odlaskom Marronea (Palermo) također je još jasnije da treba rezervni stoper da već pomalo ozlijedama i godinama načeti Barzagli dobije toliko potreban odmor tijekom sezone.


  1. Ranocchia: momak je promoviran u kapetana šizofreničara tako da mislim da je svima jasno da smo odustali od njega odavno. Točnije, odustali smo od njega u onom trenutku kada je Conte prestao biti trenerom Juventusa. Što je Conte vidio u tom papku koji kao igrač ne vrijedi krasnog kurca vjerovatno nikada nećemo saznati. :kava:
  2. Mustafi: bio na popisu, sada je u Valenciji. Nemamo što dalje.
  3. Balanta: Bio na popisu, s obzirom na aukciju koja se stvorila oko njegovog angažmana možemo ga slobodno zaboraviti jer znamo što Marotta ima u džepu. I lijevom i desnom. :kava:.
  4. Manolas: operacija je stvarna i istinita. Razlika je velika od onoga što mi nudimo (8,5 M) i onoga što grci traže (12,5). Pokušavamo utopiti grcima neke naše viškove, ako ne uspijemo možemo i grka zaboraviti.

To je to za danas.
Pa pa,

Nema komentara: