subota, 2. kolovoza 2014.

Kratki rezime najbitnijeg izvora o Juventusu u poznatome Svemiru

Da je to ovaj blog znaju već i bakterije koje glođu nuklearni otpad u Yokoshimi i okolici no nije na odmet to još jednom potvrditi.
Ovo ljeto sam vam, naravno prije svih svjetskih medija, najavio 6 dolazaka:

  1. Evra: znamo. :kava:
  2. Morata: znamo. :kava:
  3. Iturbe: Otišao Conte, sve smo odmah znali. :kava:
  4. Pereyra: znamo. :kava:
  5. Romulo: znamo. :kava:
  6. Nedojebani Nani: Voljen od uprave, brutalno odjeban od Contea, Allegri kao pravi gmizavac i klimač glavicom neće imati ništa protiv da ga se dovede. I dalje mi informatori govore da je velika mogućnost da se to izrealizira bez obzira na mišljenje trenera no tek u kasnijoj fazi mercata, skoro pred kraj.
Također, bilo je tu dosta stvari što se tiče odlazaka tipa da Vučinić neće vidjeti interluđaka niti mrtav, te da Immobile neće vidjeti Juventusa (vijest iz APRILA 2014 :kava:) a vidjećemo ovu moju vijest datu prije svih da je Isla prodan u Englesku. No, to su ipak "nebitne" informacije naspram dolazaka. I zato idemo napraviti jedan kratak matematički zadatak da to sve skupa stavimo u nešto što valjda svi osim one nekolicine nedojebanih bolesnika koji mi nažalost prerijetko dolaze na blog po šamarčine razumiju: brojku. :kava:

Najavljenih dolazaka 6, ostvarenih 4, 1 praktički finalizirana kupovina se odustalo (Iturbe) te 1 koji još visi za pred kraj mercata (Nedojebani Nani). To znači 4 od 5 pogođenih a to je 80%. Pošto su moje poslovične vreće za šamaranje malo sporije sa brojkama, ispisati ćemo im to u nečemu što također slabo razumiju ali ipak malčicu bolje: slovima. :kava: 
OSAMDESETPOSTO. :kava:

Ova brojka je barem 5 puta veća od bilo kojeg medija koji se bavi Juventusovim transferima u poznatome Svemiru. Lijepo je uvijek biti najbolji. Ali ponekad i dosadno. :kava:

Pa pa,

Nema komentara: