srijeda, 26. ožujka 2014.

Andrea Pirlo i njegova klupska karijera

Dok se ovaj blog i Enzo spremaju odraditi nekoliko opširnih članaka o već oborenim rekordima Juventusa i onim rekordima koje Juventus još stigne oboriti malo ćemo skratiti vrijeme do utakmice pregledavajući klupsku karijeru Andree Pirla.

Momak rodom iz okolice Brescie je u karijeri pod ugovorom igrao za 4 kluba: Bresciu, fc interluzeri, ac prostitutke i Juventus. Dok su Brescia i fc internedojebani klubovi u kojima se apsolutno podrazumijeva da se može osvojiti točno NULA trofeja (nulaaaaaaaahahahahahaha aa hha hahah ahahaakk :kava:) sa ac prostitucijom je naš Pirlo digao u zrak 9 trofeja u 10 sezona loptanja. U nepune 2 sezone je Pirlo sa Juventusom digao 4 trofeja (po 2 Scudetta i Superkupa Italije), ostaje za vidjeti može li nakon završetka svoje treće sezone dignuti još njih 4 (Scudetto 2013/14, Superkup Italije 2014, Europa Liga 2013/14 i Europski Superkup 2014). Ako kojim slučajem sve to osvoji, a bilo bi nevjerovatno čudno da se to NE dogodi, Pirlo bi u 3 sezone igranja za Juventus osvojio skro isti broj trofeja kao u 10 godina gmizanja u ac prostituciji. Nice. :kava:

S obzirom da čak i nedojebane i lobotomizirane ptice na grani znaju da će Juventus osvojiti i Scudetto 2014/15 te onaj 2015/16, Pirlo će na kraju svoje nogometne karijere imati više osvojenih trofeja sa Juventusom nego sa Silvijevom družinom prostitutki, i to u upola manje vremena! I to je isto nice. :kava:

Pirlo je prvi igrač nakon Maldinija, Costacurte & ekipe koji je u Serie A osvojio 3 Scudetta zaredom. Ove godine će već ući u legendu Serie A kao jedini igrač kojem je uspjelo osvojiti i 4 zaredom a to nije uspjelo niti jednom jedinom igraču u Serie A još od nekolicine igrača Torina 40-ih godina prošlog stoljeća! Bravo Andrea. :kava:

Andrea Pirlo i neki nedojebani luzer kojeg pamtimo samo po njegovim suzicama i našoj sreći. :kava:

Nema komentara: