srijeda, 26. ožujka 2014.

Večeras Juventus kontra Parme lovi prvo mjesto na tablici!

Kao što svi već odavno znate na psihijatrijskim odjelima klinika i bolnica ima malo praznih mjesta. Ne da bi ih bilo manje nego bi trebali izgraditi cijele nove komplekse kada bi se očite psihičke bolesnike slalo na prisilno liječenje. Koje bi to ljude bilo etički ispravno poslati na prislino psihijatrijsko liječenje? Pa recimo ove koje rade ovakve "tablice" (a bez da su opće javno objavili kriterij po kojim te tablice uređuju), onda one koji takve tablice objavljuju po bilo kakvim medijima, čak i osobnim Twitter accountima, a napose one koji te tablice smatraju relevantnijima od bulažnjenja pijanog i izdrogiranog beskućnika u najgoroj apstinencijskoj krizi dok u svojoj bljuvotini u fetalnom položaju jauče ispod nekog mosta u najsiromašnijem predgrađu neke svjetske pripizdine. :kava:

Ispravak, one koji smatraju ovakve tablice relevantima ne bih zatvorio u luđačku košulju i šopao ih anti-psihoticima jer komu bi se mi normalni tada smijali i u lice i iza leđa? Bilo bi puno teže u životu dobiti redovnu dozu iskrenog smijeha bez postojanja takvih nedojebanih lobotomaca. Zato, najiskrenije, poživijte vi nama što duže! :kava:

Sada nakon uvoda možemo ući u srž ovog članka a to je konačno prilika da Juventus zasjedne, barem privremeno, na prvo mjesto Serie A!!!
Idemo momci po to prvo mjesto!

Kada si bolestan i iskompleksiran čovjek onda možeš nešto ovakvog i smisliti. Yaw,. :kava:
Kada si bolestan i iskompleksiran čovjek onda možeš nešto ovakvog i smisliti. A i objaviti. Yawn. :kava:
Mwwwwwwwwwwwwwwwwwuuuuuuu ahaha ahh ah ah ah ah ah h a hah ahahahahahah aha hh ah ah ah ah ah h ah ah ah ah ah ah ah ah h ah ahahahahahhahahahahhahaha  ha hahaaaaaaaaakkkkk! :kava:
Life is beautiful. :kava:

Yawn. :kava:

Pa pa i Forza Juve!

Nema komentara: