srijeda, 19. ožujka 2014.

Ponuda za Pogbu od 75 M € odbijena

Pijancu Fergusonu hvala ti na svemu. Pogba Manchester Juventus
Pijancu Fergusonu hvala ti na svemu.
Momak za kojeg vam je najvjerodostojniji blog u Svemiru u osobi Enza prvi rekao da je Juventusov, čini mi se da je to bila jedna od prvih vijesti na ovome blogu, Paul Pogba, je dobio i prvu ovogodišnju službenu ponudu. Gomila nedojebanih šeika koja su vlasnik Paris Saint Germaina, a kojoj smo već dali jednog odličnog tipa u liku managera Jean-Claude Blanca, su stavili na stol 75.000.000 € čistog casha. Ta ponuda je realna i provjerena kod višestrukih Enzovih izvora. Naše poslovične europske kurvice iz reala iz Madrida i novi nedojebani šeici iz Manchester Citya su samo sondirali teren i nisu, barem zasad, poslali nikakvu službenu ponudu. Ponuda PSG-a je odbijena bez puno razmišljanja.

Zašto? Zato što Juventus čeka kraj Svjetskog Prvenstva u Brazilu da na prodaju stavi par igrača za koje se nada da će zablistati upravo tamo, prvenstveno Mauricia Islu. Pogba, kao što i raznorazni retardirani studentići znaju nije na prodaju no Juventus je oduvijek bio poznat po tome da ako na stol dođe ponuda koja se ne može odbiti tada prodaje igrače, i one najreprezentativnije, bez puno problema. Pogledajte samo  "nedavne" slučajeve Ravanellija, Baggia, Bokšića, Vierija, Inzaghija i Zidanea. Pametnome dosta, nedojebanom i iskompleksiranom studentiću nikada. :kava:

Pogbu će ovo ljeto ganjati naše europske kurvice iz Madrida te tandem psihički poremećenih šeika iz PSG-a i City-a. Slobodno računajte da će se razoriti rekordni Baleov transfer. I tu Juventus prodaje bez da trepne okom. Juventus će prvo u bilanci imati valjda svjetski rekordnu "plusvalenzu" koja će pogotovo u okviru novih UEFA Fair Play pravila omogućiti i veličanstvena mercata te zagarantirati Scudetto barem slijedeće 3-4 godine. Drugo, sa tim novcima će Juventus, kao što je to uvijek i radio, dodatno poboljšati momčad sa ultra-kvalitetnim igračima točno tamo gdje danas nedostaju.

Zaključak: realno je očekivati da će finalna ponuda za Pogbu debelo premašiti 100.000.000 € a to se u Juventusu ne odbija.

PS. Još jednom zahvaljujemo primitivnom pijancu Alexu Fergusonu što je bio takav svjetski stručnjak pa je za 0 (NULA!) € odštete izgubio budućeg svjetskog dominatora veznog reda kao što je Paul Pogba.
PPS. ajde, pijanac Ferguson je na kraju dobio 1.000.000 € od Juventusa za Pogbu ali samo zato što se Juventus nije htio natezati po FIFA-inim sudovima. Sića kao što je sića platiti 25-godišnjoj balavici piće na šanku za jedan solidan seksualni performance. :kava:
PPPS. Life is beautiful. :kava:

Nema komentara: