subota, 1. ožujka 2014.

Skup pijanaca u Rimu #mobasta

Uglavnom, skupina nedojebanog življa je najavljivala "nacionalni prosvjed ispred zgrade FIGC-a za zaustavljanje sudačke pomoći Juventusu" danas se u Rimu skupila nekolicina razjebanih lobotomaca najviše klase higijenske opasnosti po čovječanstvo, u narodu poznatiji kao romamerdisti. Prosvjed je naravno mizerno propao ali o tome nećete puno čuti po anti-juventinskim medijima.

Ah, okolo ovih lobotomaca je cijeli odjel specijalne postrojbe za najveće higijenske opasnosti u punoj "ratnoj" opremi, sa skafanderima i gas maskama. Pametni ljudi. :kava:

romamerda - skupina teške higijenske opasnosti
Kada si bolestan i nedojeban ostaješ i bolestan i nedojeban


Nakon što je jedna bolesna budaletina od talijanskog zastupnika zatražila od novog talijanskog premijera  PARLAMENTARNU ISTRAGU (!!!) o "sudačkoj pomoći Juventusu" ovo je samo jedna od metoda medijske propagande i manipulacije mišljenja. Sva sreća da sam tog nedojebanog imbecila javno našamarao te sa zadovoljstvom izvrijeđao preko Twittera. :kava: Life is beautiful. :kava:

Još nikome nije jasno što se za sudačke pomoći javljaju upravo romamerdisti, skupina lopatom nabacanih budala koja se, u najboljem slučaju bori za 3 mjesto u prvenstvu. Ali tko može znati misli bolesnog, nedojebanog, luzerskog i higijenski uništenog uma? Ama baš nitko. :kava:

Tko želi malo detaljnije pratiti ove nedojebane amebe na Twitteru neka ide ovdje i uživa: https://twitter.com/search?q=%23mobasta

Pa pa,


EDIT:
Dodan video higijenskih nedojebanih bolesnika. Milijuni romamedrista sa pravom protestiraju ispred zgrade talijanskog nogoemtnog saveza. Yawn. :kava:


Nema komentara: