srijeda, 19. ožujka 2014.

William Carvalho na popisu Juventusa

William Silva de Carvalho, skraćeno William Carvalho je na meti Juventusa kao zamjenik Vidala. 22-godišnji angolac sa portugalskom putovnicom je klasičan "conteovski" transfer target, igrač koji može jednako kvalitetno igrati više pozicija. Originalno defenzivni vezni, Carvalho može jednako kvalitetno odigrati lijevog i desnog stopera u obrani sa 4 čovjeka te klasičnog veznjaka nešto prema naprijed.

Cijena prema Transfermarktu? 8.000.000 €. Otkupna klauzula od Sportinga? 45.000.000 €. Bah. :kava:

Kao što odavno znate, dugo smo Vidalu tražili zamjenika. Na popisu su bili Allan iz Udinesea, Badelj iz Hamburgera i naravno Nainggolan kojeg smo odjebali da bi odradili već dogovorenu razmjenu Guarin-Vučinić. Svi znate kako je to završilo. Za ljeto ćemo pokušati dovesti još jednog priparnika negroidne rase a za ovog momka čujem sve najbolje.

Vijest je prije nekoliko dana izašla na nekim portugalskim portalima koji imaju vjerodostojnost otprilike kao juvebalkan ili slična nedojebana skupina lobotomskih prepisivača i prevoditelja, no Enzo je, kao i uvijek odradio provjere kod svojih pouzdanih informatora te vam, kao i uvijek, dao sigurnu vijest.

Nema komentara: