srijeda, 16. srpnja 2014.

Antonio Conte nosi barem 15 bodova po sezoni

Godinama najbolji trener Europe - Marco Giampaolo Juventus
Godinama najbolji trener Europe - Marco Giampaolo
Svi znamo da je ono gore u naslovu istina, no to znači da ćemo opet biti prvaci Italije bez puno problema, čak i ako nas bude vodio onaj nedojebani imbecilni luzer od allegrija (namjerno pisano malim početnim slovom). No u Europi nećemo sa tim mamlazom ništa napraviti jer je taj tip luzer u samoj svojoj srži, uostalom uspio je, i to od nas u prvoj Conteovoj godini, sramotno popušiti prvenstvo imajući Ibrocigu i onog brazilskog transeksualca od thiaga silve u momčadi.

Taj nedojebani luzer je uspio ispušiti prvenstvo UNATOČ sramotnim sudačkim guranjima tijekom cijele sezone. A to je jebeni uspjeh kojeg čak niti kronični luzer roberto mancini nije uspio. Pa to čak nije uspio niti najbolesniji psihopata iz Portugala koji sada pije šaku-dvije tableta dnevno po Londonu. :kava: Čisto da znate o kakvom se kalibru trenera radi.

Krenimo na Enzov izbor za novog trenera.


  1. Marco Giampaolo: godinama, uz Contea, najbolji trener Europe. Bez premca. Novi "breed" trenera koji prvenstveno koriste ZNANOST u svojem radu a tek onda majku svih zajeba u životu, intuiciju. :kava: Šansa da dođe u Juventus je minimalna. Zašto? Jer imamo u upravi poluretardirane morske spužve, otprilike razine kao da mojim teenagerskim haterima daš 500.000.000 € da sastave momčad i trenera te da vode bilo kakav klub. Horror komedija. :kava: Sa Giampaolom se dižemo na razinu više od svih europskih klubova i odmah ulazimo u uski krug favorita za dominiranje nogometnog svijeta slijedeće 3-4 godine.
  2. Igor Tudor: Pravi Juventin, mlad, inovativan, mentalitet pobjednika. Dajmo mu šansu odmah u Juventusu, pogriješiti NE možemo. Dapače, otvoriti ćemo novi pobjednički ciklus kao i sa Conteom.
  3. Zinedine Zidane: Momak želi biti trener, već je jednu sezonu učio od debelog prasca Carla kod naših povijesnih europskih kurvica u Madridu. Bacimo ga odmah u vatru, ne možemo pogriješiti.
  4. Giovanni Trapattoni: Sa njime dobivamo čovjeka koji bi nas vodio ovu sezonu dok se ne skockamo.
  5. Marcello Lippi: Ne treba o njimu trošiti puno riječi no basnoslovni ugovor u Kini ga u startu otpisuje iz bilo kakvih kombinacija.
  6. Fabio Capello: Vidi gore pod broj 5 samo je lova iz Rusije.
  7. Allegri: dajte mi metak da si skratim muke
  8. nedojebani roberto mancini: dajte mi 2 metka da si skratim muke
  9. jedan od većih luzera svijeta Spalletti: taj nedojebani mamlaz nije uspio dignuti niti jedan jedini Scudetto a JEDINA, pazi ovo JEDINA konkurencija mu je bio fc interluzeri predvođeni mancinijem i psihičkim bolesnikom iz Portugala. Ako vam ta činjenica nije dovoljna da shvatite koliko je nekompetentan i kakav je luzer taj čovjek onda ne znam što vam dalje treba. Ako i dalje ne možete shvatiti onda ste vjerovatno mizerni nedojebani romamerdista koji se nije okupao 7-8 mjeseci, kao i ogromna većina vaših "kolega" po navijanju. :kava: A vjerovatno ste i mentalno zaostala osoba. No to i jest jedan od uvjeta da budete navijač romamerde. :kava:
Sve u svemu, bilo koji od ovih 9 trenera će biti prvak Italije, čak i Spalletti, tako da se ne treba previše brinuti no samo prva trojica nas mogu dignuti na vrh Europe već ove sezone.

To bi bilo to.

Pa pa,

Nema komentara: