ponedjeljak, 21. srpnja 2014.

Počnimo razmišljati o mercatu bez vanjskih napadača

Dolaskom Allegrija možete zaboraviti na Conteovski 4-3-3 te konzekventno tome i našu kupovinu vanjskih napadača/krila za takvu formaciju.
Znači praktički sve tipove koji su bili na Conteovom popisu tipa Cuadrado, Alexis, Cerci, Iturbe te ostale možete slobodno zaboraviti. Ne samo da, iz očiglednih razloga možete zaboraviti ta imena nego možete zaboraviti takav tip igrača. Allegri ih ne želi. Amen.

Znajući taj podatak možemo slobodno zaboraviti i eventualni dolazak Ezequiela Lavezzija, ime koje samo spomenuo mjesec dana prije svih svjetskih medija. Lavezzi je idealan igrač za 4-3-3 formaciju i jedino ima postoji šansa da ga dovdemo ako Allegri ima na umu da ga koristi u nekoj drugoj formaciji i pozicji. Nemam nikakvih informacija koji smo odgovor dobili od PSG-a koji je još uvijek mega-nadrkan na nas zbog toga što smo im, baš kao onomad i pijancima iz Uniteda sa Pogbom, za 0 (NULA) € maznuli Comana. A želimo im maznuti i Rabiota. :kava:

Sada se naš mercato širi na takozvanog "trequartistu" ili ono što se nekada zvalo "desetka". Imena koja kruže su raznorazna, od Pastorea do boga pitaj koga, no možda se na toj poziciji sistematično budu izmjenjivali Vidal i Pogba, možda čak i Marchisio. Sva trojica mogu tu poziciju sasvim solidno odigrati iako je puno bolje imati "specijalistu" te delikatne pozicije u Allegrijevoj omiljenoj 4-3-1-2 formaciji.

Ah da, nije neka novost i svjetska premijera no za Pereyru smo se 99,9% nanovo dogovorili i očekujte ga brzo u Juventusu. Meni se ta kupovina itekako sviđa. Polivalentan igrač, mlad, ako i propadne nećemo puno izgubiti od njegove prodaje.

Bye,

Nema komentara: