ponedjeljak, 21. srpnja 2014.

Revolucija na lijevoj strani

Patrice Evra - Juventus
Patrice Evra - Juventus
Bio jednom davno jedan klub. Zapravo i ne tako davno, bilo je to 2006 godine. Financijski su više od tog kluba na svijetu zarađivali samo monstruozne državne tvorevine iz financijski mafijaške i propale Španjolske kraljevine pušibarca i naše poslovične europske kurvice iz Madrida. A čak su i uz sve financijske malverzacije zarađivali 1-2% više od tog kluba. Uz to, prvih 11 je bila krema svjetskog nogometa a niti klupa nije bila daleko od toga. Recimo lijevi bek je, uz momka koji je zbog Alessandra Pistonea odjeban u real iz Madrida, Roberta Carlosa, tada slovio kao ponajbolji lijevi bek svijeta: Gianluca Zambrotta

No to su nogometno "davna" vremena, u međuvremenu su u nogomet došli nedojebani šeici i ruski novopečeni mafijaši i dosta se toga promijenilo. No u Juventusu se nešto uopće nije promijenilo a to je horor-priča na lijevom beku. Nesretnik Molinaro, DJ De Ceglie, Zdenek Grygera (kada je zatrebalo) te Federico Peluso. Bog te jebo da te jebo ako se dan danas ne smrznem kada pročitam ova imena. Vjerujem i vi. :kava:

Sada krećemo mijenjati ploču. Stigao je Suarezov intimus i jedan od njegovih 4 najboljih prijatelja na svijetu uz Chiellinija, Baneta Ivanovića i nekog anonimca Bakkala Patrice Evra. Sada, kakva god jebena rupa Evra bio kod onih pijanaca iz Uniteda još uvijek je deset puta bolji od svih ovih koji su hropsali lijevom stranom sa dresom Juventusa na leđima nakon Zambrotte. Barem deset puta. :kava:

Ajmo sada odraditi Pereyru, jednog stopera i nešto u napadu da bez ikakvih problema dignemo svoj 4 Scudetto zaredom. Rekli smo da ćemo odraditi 5 komada zaredom a nije lijepo pogaziti svoje obećanje.


PS Pošto već imamo dvojicu od "Suarezove Četvorice" bilo bi fora da od onog psihijatrijskog remek-djela iz Portugala što danas pije šaku-dvije teških lijekova dnevno po Londonu otkupimo i Ivanovića a da onog Bakkala dovedemo da kosi travu po Juventus Stadiumu. Ili da bude steward. :kava: 
Naravno, tada svim silama navijamo za osminu-finala LP Juventus-pušibarca. Koji bi to jebeni spektakl bio!?!?!? Veliko jeben. :kava:

Nema komentara: