srijeda, 5. lipnja 2013.

8, 9 i 10.06 će biti odlučujući dani za Higuaina

9.06 se igra Corazon Classic Match u Madridu, dosta tipova iz naše uprave će biti prisutno tako da će se finalizirati sve što se tiče Higuaina. Za napomenuti je da će igrati i moj osobni idol (uz Mark Iuliana) a to je Paolo Montero!

Sastav momčadi:
Real Madrid Legends: Buyo, Illgner, Contreras, Chendo, Rojas, Roberto Carlos, Gordillo, Hierro, Pavón, Sabido, Cannavaro, Zidane, Helguera, Redondo, Iván Pérez, Butragueño, Alfonso, Dani, Morientes, Figo, Amavisca, Karembeu, Velasco i Fernando Sanz.

Juventus Legends: Tacconi, Ferrara, Birindelli, Montero, Torricelli, Tudor, Davids, Nedved, Ravanelli, Jugović, Kovačević, Mirković, Cannavaro, Giannichedda, Porrini, Salihamidžić, Massimo Mauro i Nicola Amoruso.

Od ostalih vijest u ovom trenutku je Angelo Ogbonna puno bliže Andrei Ranocchiji. Zašto? Iz jednostavnog razloga što je Torino pristao na naše uvjete. Kao što sam vam pisao i prije 6 mjeseci da smo i službeno zatražili od Torina tamnoputog stopera i da smo i poslali službeni fax sa cifrom od 14.000.000 €. Torino tada nije pristao no ovaj puta jest. Spominje se lova u rangu od 9.000.000 € casha (na rate razumije se) + najmanje 1 mladi igrač u Torino. (mi bi željeli 2 te tako smanjiti cash).

Ostalo je više-manje sve isto: Jovetić, Tevez za drugu špicu a izgleda da je armenac Mhiktaryan pomalo otpao iz kombinacija jer je preskup. Ibrocigo-Higuain za prvu špicu i Tevez ako oba propadnu. Diamanti (možemo ga uzeti odmah ako želimo, nema tu problema s Bolognom kao što neki lobotomizirani mediji pišu) i Di Maria za kojeg nemam nikakvih daljnih informacija osim da smo pitali i za njega i za Marcela.

Marcelo: najvjerovatnijim dolaskom Ogbonne tu se završava naša potraga za liejvim bekom. Dolje Chiellini+Ogbonna u sredini Asamoah + Peluso. De Ceglie nas pozdravlja a već je odbio Sampdoriu.

Pa pa,

Nema komentara: