nedjelja, 9. lipnja 2013.

Malo (da malo!) totalne šizofrenije

Luzer mancini ujutro kada se probudi. Poslije se šminka.
Nedojebani luzer i internacionalni klau roberto mancini bi mogao biti novi trener Fenerbahčea. Ne samo da bi mogao nego će to najvjerovatnije i biti. Ti  turci su totalne budale, no jebiga, kupili su od nas Krasića i držali skoro 2 sezone Zieglera tako da moramo biti dobri prema njima.

Idemo dalje sa šizofrenijom: Fredy Guarin je na prodaju. :kava: Zašto dajem ovu nebitnu vijest? Zato što nakon što pročitam seriju dobrih znanstvenih knjiga ili znanstvenih članaka imam običaj i potrebu se malo odmaći od znanosti, logike i zdravog razuma. Uvjerljivo najlakši način za to postići je uzeti neku tešku drogu no pošto se baš i ne drogiram odradim drugi najlakši način poznat čovječanstvu za se odmaći od realnosti i zdravog razuma: posjetim neki forum fc interšizofreničara. :kava:
Na tim mjestima prepunim nedojebanih lobotomaca najviše klase se dade baš svašta pročitati. Količina gluposti koje je ova intelektualna i ljudska bagra s dna kace živih bića u stanju proizvesti na dnevnoj bazi je neopisiva a neizdrogiranom čovjeku potpuno nezamisliva. No ostavimo pitanje interizma za to zaduženim istitucijama poput policije, sudstva i psihijatrijskim odjelima boljih klinika i krenimo na nogomet.

Amebe s tih foruma, kao i svi korisnici po svijetu, razglabaju o mercatu i formacijama za slijedeću sezonu. Od prvog do zadnjeg u svojih idealnih 11 imaju Guarina. Očito nemaju pojma da je momak na prodaju i da 99,9% neće vidjeti fc interšizofreničara slijedeće sezone. To je to od vijest za danas.

Pa pa,

Nema komentara: