subota, 15. lipnja 2013.

Novosti Jovetić-Isla

Brza vijest koja mi je danas potvrđena iz više izvora pa da je podijelim sa svojim lojalnim čiteteljima. Izgleda da će u operaciji Mauricio Isla u  fc interluzere ući i mladi golman u vlasništvu interšizofreničara Francesco Bardi trenutno na posudbi u Novari. Cijena za 50% Isle će biti cca 5 M € + mladi golman koji je računovodstveno procijenjen na oko 4 M €. Bardija ćemo tada u paketu sa Marroneom plus nekih 10 M € poslati u Fiorentinu za deal s Jovetićem. To je Marottin plan.

Iskreno, kada bi ovo realizirao digao bih Marotti mali spomenik u vrtu ispred kuće. Prvo je uvalio "panja" fc interžizofreničarima, drugo nije ništa izgubio od prodaje Isle, dapače zaradili bi 1,8 M €  takozvane plusvalenze (dobitka), treće dramatično je smanjio cash koji ćemo iskrcati za Jovetića te tako ostavio prostor za dodatna pojačanja i četvrto doveo bi Jovetića u Juventus!

Idemo Beppe ovo je tvoja sezona! :lol:


PS Jeste li primijetli izbezumljeno lice, rastrojen pogled i neprirodnost krakova ovog malog iz fc interšizofreničara? Jeste? Da. Znate zašto je takav? Jer je prošao juniorsku školu morattijeve ludnice. Strah me je da je već za života izgubljen za normalan život. No ipak ima nade, ako je Bonucci uspio se kako-tako unormaliti onda će valjda i ovaj čim otiđe od te skupine najtežih psihijatrijskih slučajeva. :kava:

Nema komentara: