petak, 7. lipnja 2013.

Izlasci

Moji lojalni hater i neka random životinja u svojem prirodnom habitatu
Ne, ne, ne, ne, ne. Ne govorim o "izlascima" o kakvima moji lojalni hateri sa raznoraznih nedojebanih foruma i portala imaju jedino iskustva. Onim kada piju najjeftiniju pivu, najjeftinije vino i najjeftiniju rakiju pa se kao i obično ujutro nađu nedojebani kako spavaju u nekom grmu pored ceste začinjeni svojom bljuvotinom i zapečeni suncem. Budlice su im sakupljači plastičnih boca, ekološki radnici i stoka sitnog zuba.

Govorimo o "izlascima"iz Juventusa i kakve ponude imaju naši igrači.

Vučinić: dobio ponude od Manchester Citya, Manchester Uniteda, Arsenala i najbolju iz Tottenhama. S obzirom da sam vam napisao (poznata vijest i nije moja ekskluziva) da je nedojebani luzer franco baldini popio otkaz iz ac romamerde a nevjerovatnim slučajem će ga zaposliti Tottenham, jako je lako moguće da Vučinić ode ponovo kod sportskog direktora kojeg je imao u ac romamerdi. To je DANAS najrealnije mogućnost

De Ceglie: Odlazi iz kluba 100%. Sondirali su ga iz ac prostitutobilana, već je odbio ponudu Sampdorie.

Marchisio: Dobio ponudu Manchester Uniteda koju je odbio. Jučer je dobio basnoslovnu ponudu od DUPLO veće plaće od Monaca. Igrač ne želi da ide iz Juventusa no ako Monaco malčice više digne ponudu Juventusu spremite se da je sve moguće.

Pirlo: 99%-tnim imenovanjem debelog Carla Ancellottija na klupu Real Pušidrida jedan od njihovih transfer targeta biti će Pirlo. Već smo mu saopćili da je odluka samo na njemu. Ako želi ići završiti karijeru u Real mi se nećemo suprostaviti. Naravno jedna pristojna naknada od 8-10 M € se podrazumijeva.

Quagliarella: Ima ponude od pola Bundeslige (Wolfsburg, Schalke među inima), a želi ga i pola Italije (Fiorentina, romamerda i interšizofreničari). Njegov odlazak se praktički podrazumijeva.

Marrone: Momak već govori kao novi igrač Fiorentine. Biti će uključen u operaciju Jovetić. Kada se vrati sa U21 Prvenstva Europe zgotoviti će se njegov prelazak u Fiorentinu.

Matri: Ima ponude iz nižih engleskih klubova (West Ham) te od pola Italije (as romamerda, ac prostitutobilanisti)

Lichtsteiner: Tražio ga debeli Carlo dok je bio u PSG-u. Prelaskom Debeljuca u Real za vjerovati je da ga neće povući sa sobom u Madrid pošto su naše regularne pičkice za šamaranje u Europi već uzele odličnog Carvajala iz Njemačke.

Giovinco: Nema niti jedna jedina jebena ponuda za Gnominha. Niti ne očekujte da ih bude. :kava:

Felipe Melo: Uvijek ista priča sa luđacima iz Galatasaraya. Uz njih ima ponude od interšizofreničara, ac prostitutki, fiorentine i Citya.

Ziegler: odbio Fiorentinu.

Nema komentara: