utorak, 11. lipnja 2013.

Angelo Ogbonna u Juventusu

Angelo Ogbonna u Juventusu
Angelo Ogbonna u Juventusu
Mogu prenijeti da je prelazak talijanskog stopera negroidne rase u Juventus apsolutno gotova stvar. Ovim putem, preko najčitanijeg bloga o transferima Juventusa i Serie A, Ogbonni želim dobrodošlicu u klub!

Detalje operacije ćemo brzo saznati no parametri su negdje oko 12 M € sve skupa. Jedan dio tog iznosa će biti pokriven prodajom Torinu 50% vlasništva Cire Immobilea dok će ostatak biti isplaćen u cashu u nekoliko rata. Juventus ostavlja mogućnost da ubaci još jednog svojeg igrača u ukupan iznos a tek ostaje da se vidi kojeg bi Torino htio.

O Ogbonni sam pisao još prošlog ljeta a pogotovo u decembru 2012 kada sam i prenio detalje Juventusove službene ponude. Više o tome ovdje: http://enzogiovanni.blogspot.com/2012/12/Ogbonna-u-Juventusu.html


Nemam nikakvih potvrda da je De Ceglie u kombinacijama za ovu operaciju, dapače, sve informacije govore da on nema niti najmanju namjeru u Torino. Ako je već odbio Sampdoriu onda vam je sve jasno. 

Reto Ziegler je van parametara Torina što se tiče plaće a možete biti uvjereni da si ju neće smanjiti zbog nekog Serie A kluba koji se godinu za godinom bori da ne ispadne iz lige. Ako bi Juventus participirao u njegovoj plaći ta bi operacija možda bila i moguća no niti Juventus to želi ni Ziegler nema ambicija preseliti  se u tako mali klub, pogotovo nakon što je probao Fener.

Nema komentara: