utorak, 22. siječnja 2013.

Koeficijent za Lisandra Lopeza je u dramatičnom porastu

Lisandro Lopez izrazito blizu Juventusa
Lisandro Lopez izrazito blizu Juventusa
Plan A tj. dovođenje već kupljenoga Fernanda Llorentea je kao što znamo propao. Jučer je to direktno potvrdio i sam Marotta na Radio24 (1:28 Audio MP3) te dodao da Llorente dolazi tek na ljeto. Plan B je dovođenje Lisandra Lopeza na posudbu sa mogućnošću otkupa na kraju sezone. U prijašnjim člancima  ovdje i ovdje sam objavio da Lyon i njihov predsjednik Aulas nisu nimalo zainteresirani za operaciju ovakvog tipa no u životu se stvari često, ako ne i uvijek, mijenjaju. Promjena je sasvim prirodna stvar osim kod interista, romanista, bilanista i življa sličnog kalibra jer je, nažalost, paranoidna šizofrenija trenutno neizlječiva bolest. :kava:

U zadnje sate mi je stigla potvrđena vijest da Lyon popušta zbog ogromnog pritiska igračeve pratnje i da je posudba sa mogučnošću otkupa izrazito blizu da se realizira. Kao i uvijek, a pogotovo kada govorimo o calciomercatu, gotovo je tek onda kada vidimo igrača sa pisalom u ruci kako sa Marottom potpisuje ugovor. Ili kada ja to objavim na ovome blogu.

Kako SADA stvari stoje, opcija Lisandro Lopez je uvjerljivo najbliža realizaciji te je argentinac definitivno najveći i praktički jedini kandidat da pojača napad Juventusa već u ovom prijelaznom roku, usudio bih se reći ili Lisandro ili nitko.

Stay tuned za razvoj situacije.

1 komentar:

Joker kaže...

Enzo sta mislis oce li doci Osvaldo na ljeto u Juve... spominjali su onu nekakvu zamjenu sa Quagliom ?