četvrtak, 31. siječnja 2013.

Cijeli Zimski mercato Juventusa


Čekamo situaciju sa Berardijem, Polija sam vam dao jučer no genijalac Marotta nije stigao deponirati već potpisan ugovor sa Sampdoriom i igračem do 19:00 sati tako da je to propalo za sada i ide se u realizaciju na ljeto.

Pišemo minu za Lisandra Lopeza, više informacija zašto je to na kraju propalo tijekom noći/sutra ujutro.

Zanimljiva stvar jest dovođenje u Primaveru crnogorca Hasana Pepića, igrača kojeg sam vam najavio još u ljeto. Njegov agent je Fali Ramadani, isti Jovetićev agent. U ljeto je bilo logično da Juventus želi "oraspoložiti" Jovetićevog agenta sa Pepićem a da bi se došlo do Jovetića. To je tada propalo jer Fiorentina nije ispoštovala dogovorene uvjete sa Juventusom. Sada je sve prošlo glatko što samo daje priloge tezi da Juventus ima samo jedno ime za ljeto: Stevan Jovetić.

To bi bilo to za danas. Uživajmo u Anelki i nadajmo se najboljem. Ja idem na jednu večeru tako da ću povremeno biti dostupan na mobitelu da šamaram sve one lobotomce koji će doći likovati zbog Lisandra. :kava:
I to je upitno, jer ću uživati u domaćem puljskom Shirazu iz 2011 godine. (bilo bi dobro da još malo odleži ali što je tu je, i taj je dobar).
Bye i čujemo se u ljeto 2013.

Nema komentara: