utorak, 15. siječnja 2013.

Stanje mercata

Juventus je poslao novu ponudu onom luđaku Urrutiji iz Athletic Bilbaa, 3.000.000 € odmah + 3.000.000 € eventualnih bonusa ovisnih o rezultatima u tekućoj sezoni a samo da bi oslobodio novog Juventusovog igrača Fernanda Llorentea već na zimu. Vidjeti ćemo da li je Urrutii ostalo još malčice razuma. Kakve jebene droge koriste tamo u Baskiji to nikome nije poznato, čak ni onima koji na sapun i šampon gledaju kao na nešto egzotično, bespotrebno i luksuzno, npr. romamerdistima. :kava:

Lisandro Lopez na meti Juventusa
Lisandro Lopez na meti Juventusa
Lisandro Lopez: momak je izgleda u potpunom sukobu sa svojim klubom Lyonom. Čak je i vratio (ili mu je oduzeta) kapetansku traku. Marotta, kao pravi talijanski lešinar je nanjušio situaciju i da ne bi slučajno propustio priliku već je poslao zahtjev u Francusku. Kakav zahtjev? Onaj već poslovičan u stilu "Marotta": posudba sa mogućnošću otkupa na kraju sezone. Argentinac je jedan solidan igrač koji zadovoljava dogovorenom kriteriju da može odmah zaigrati u Europi. Lyon želi operaciju postaviti u vidu definitivnog transfera i nikakva posudba, za sada, ne dolazi u obzir. Teško da će Lyonova proći kod Juventusa zbog činjenice da argentinca ima već 29 godina a u takve Juventus baš i ne investira nego ih dovodi za onoliko koliko prosječan interista simplex vulgaris ima mozga i intelektualnog poštenja: za siću. :kava: 
Čekamo razvoj situacije.

Još jedna operacija je odnedavno u začetku; povratak Cira Immobilea u Juventus. Lobotomce i svoje hatere podsjećam da je Immobile u suvlasništvu Genoe i Juventusa. Sportski direktor Juventusa Fabio Paratici se nakon konferencije o izboru novog predsjednika Serie A sastao sa čelnicima desetljećima poznatom filijalom milanskih mafijaških klubova, u narodu poznatiju pod imenom Genoa a da bi porazgovarao o Immobileu. Dobio je slijedeće informacije: za posudbu Immobilea Genoa želi u suprotnom smjeru jednog od Padoina, Giaccherinija ili Marronea. Eventualno su se spremni zadovoljiti sa suvlasništvom nad jednom od zvijezdi Juventusove Primavere: napadačem Stefanom Beltrameom. Sve Genoine želje će, osim u slučaj pravog iznenađenja, biti neuslišane. Naime, prva trojica su općepoznati Conteovi miljenici koje ne propušta hvaliti gdje god stigne i za koje je Conte više puta naglasio da dok je on u Juventusu da će biti i oni dok je Beltrame fundamentalni igrač Primavere i kao takav barem ove sezone ne ide nigdje. Pregovori se nastavljaju a nedavni Immobileov intervju dokazuje da bi igrač objeručke prihvatio poziv da se vrati treneru koji ga je prije par sezona trenirao u Sieni. Čekamo update.

Rezime:
Plan A: nadati se da se Urrutia skinuo sa droga koje koriste i berlusconi, galliani i prosječni nedojebani bilanisti te da se urazumio i osvjestio. Ako se to dogodi Llorente dolazi odmah sada.
Plan B: Ako propadne Llorente misli ga se zamijeniti sa Lisandro Lopezom ali isključivo na posudbu BEZ mogućnosti (obveze) otkupa na kraju sezone.
Plan C: Ako propadnu prva dvojica ostaje Ciro Immobile na posudbu.

Trenutno je stanje takvo da ako propadnu Planovi A, B i C ostajemo u napadu kakvi jesmo i čekamo povratak Bendtnera negdje u trećem mjesecu.

Stay tuned i bye,

Broj komentara: 10: