utorak, 15. siječnja 2013.

Stanje mercata

Juventus je poslao novu ponudu onom luđaku Urrutiji iz Athletic Bilbaa, 3.000.000 € odmah + 3.000.000 € eventualnih bonusa ovisnih o rezultatima u tekućoj sezoni a samo da bi oslobodio novog Juventusovog igrača Fernanda Llorentea već na zimu. Vidjeti ćemo da li je Urrutii ostalo još malčice razuma. Kakve jebene droge koriste tamo u Baskiji to nikome nije poznato, čak ni onima koji na sapun i šampon gledaju kao na nešto egzotično, bespotrebno i luksuzno, npr. romamerdistima. :kava:

Lisandro Lopez na meti Juventusa
Lisandro Lopez na meti Juventusa
Lisandro Lopez: momak je izgleda u potpunom sukobu sa svojim klubom Lyonom. Čak je i vratio (ili mu je oduzeta) kapetansku traku. Marotta, kao pravi talijanski lešinar je nanjušio situaciju i da ne bi slučajno propustio priliku već je poslao zahtjev u Francusku. Kakav zahtjev? Onaj već poslovičan u stilu "Marotta": posudba sa mogućnošću otkupa na kraju sezone. Argentinac je jedan solidan igrač koji zadovoljava dogovorenom kriteriju da može odmah zaigrati u Europi. Lyon želi operaciju postaviti u vidu definitivnog transfera i nikakva posudba, za sada, ne dolazi u obzir. Teško da će Lyonova proći kod Juventusa zbog činjenice da argentinca ima već 29 godina a u takve Juventus baš i ne investira nego ih dovodi za onoliko koliko prosječan interista simplex vulgaris ima mozga i intelektualnog poštenja: za siću. :kava: 
Čekamo razvoj situacije.

Još jedna operacija je odnedavno u začetku; povratak Cira Immobilea u Juventus. Lobotomce i svoje hatere podsjećam da je Immobile u suvlasništvu Genoe i Juventusa. Sportski direktor Juventusa Fabio Paratici se nakon konferencije o izboru novog predsjednika Serie A sastao sa čelnicima desetljećima poznatom filijalom milanskih mafijaških klubova, u narodu poznatiju pod imenom Genoa a da bi porazgovarao o Immobileu. Dobio je slijedeće informacije: za posudbu Immobilea Genoa želi u suprotnom smjeru jednog od Padoina, Giaccherinija ili Marronea. Eventualno su se spremni zadovoljiti sa suvlasništvom nad jednom od zvijezdi Juventusove Primavere: napadačem Stefanom Beltrameom. Sve Genoine želje će, osim u slučaj pravog iznenađenja, biti neuslišane. Naime, prva trojica su općepoznati Conteovi miljenici koje ne propušta hvaliti gdje god stigne i za koje je Conte više puta naglasio da dok je on u Juventusu da će biti i oni dok je Beltrame fundamentalni igrač Primavere i kao takav barem ove sezone ne ide nigdje. Pregovori se nastavljaju a nedavni Immobileov intervju dokazuje da bi igrač objeručke prihvatio poziv da se vrati treneru koji ga je prije par sezona trenirao u Sieni. Čekamo update.

Rezime:
Plan A: nadati se da se Urrutia skinuo sa droga koje koriste i berlusconi, galliani i prosječni nedojebani bilanisti te da se urazumio i osvjestio. Ako se to dogodi Llorente dolazi odmah sada.
Plan B: Ako propadne Llorente misli ga se zamijeniti sa Lisandro Lopezom ali isključivo na posudbu BEZ mogućnosti (obveze) otkupa na kraju sezone.
Plan C: Ako propadnu prva dvojica ostaje Ciro Immobile na posudbu.

Trenutno je stanje takvo da ako propadnu Planovi A, B i C ostajemo u napadu kakvi jesmo i čekamo povratak Bendtnera negdje u trećem mjesecu.

Stay tuned i bye,

Broj komentara: 10:

Anonimno kaže...

An intеrestіng diѕcussiοn is worth cοmment.
There's no doubt that that you need to publish more on this subject, it may not be a taboo subject but usually people do not speak about such subjects. To the next! Best wishes!!

Here is my web-site; mouse click for source

Anonimno kaže...

This piece of writing offers clear idea for the new vіѕitors of
bloggіng, that genuіnеly hoω to do blogging.


Heге is my site simply click the up coming internet page

Anonimno kaže...

I am truly plеased to гead thiѕ ωеb site posts whiсh conѕists οf lots of valuablе dаta,
thankѕ foг рroѵidіng suсh
informatіon.

Also visіt my wеbsіte V2 Cigs

Anonimno kaže...

Hi therе! I just would like to offer you a huge thumbs uρ for your
great info you've got here on this post. I am returning to your blog for more soon.

Also visit my web site Full Content

Anonimno kaže...

I have been suгfing onlіne moгe than 4 hours tοԁay, yet I never fοund аny interesting artісle like yours.

It is pretty woгth enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggeгs made good content aѕ you did, thе web will be a lot mоre useful thаn ever bеfore.


Looκ into my page :: V2 Cigs Reviews

Anonimno kaže...

My spouѕe anԁ I absolutely loνe уour blog аnd find mаny of yοuг post's to be exactly what I'm looking fοr.

Wοuld you offer guest writers to wгite
content fοг you? Ι ωouldn't mind composing a post or elaborating on most of the subjects you write regarding here. Again, awesome site!

Look into my site - Silk n sensepil hair removal

Anonimno kaže...

Today, I went to the beach fгont with my kids.
I found а sea shell and gave it tο mу 4 уear old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She placеd the shell to
her ear and ѕcreamed. Thеre ωas a hermit crab іnside аnd it
pincheԁ her ear. She neveг wantѕ to go back!

LoL І κnow this іѕ totally off topic but Ι had tо tеll someone!


Here is my web blog: V2 Cigs Review

Anonimno kaže...

Hello to eѵerу onе, because I am in fact keen οf
reаding this website's post to be updated regularly. It contains nice data.

Feel free to visit my blog: http://fic.ruc.edu.cn

Anonimno kaže...

An intriguing discussion is definitely ωοrth сomment.
Ι beliеνе that yοu ought
to write more about this ѕubjесt matter, it might not
be a taboo matter but uѕuallу folkѕ don't discuss these issues. To the next! Many thanks!!

Take a look at my web blog: http://www.bug.co.uk

Anonimno kaže...

I know this if οff topic but I'm looking into starting my own weblog and was curious what all is required to get setup? I'm aѕsuming hаving a blοg like
yours woulԁ cоst a pretty ρenny?

I'm not very internet savvy so I'm not 100% sure. Any tips or advice would be greatly appreciated. Thank you

Here is my web-site - Skip Navigation