ponedjeljak, 28. siječnja 2013.

Vikend je bio katastrofalan, još da i klauna zemana potjeraju...

Zdenek Zeman i navijači romamerde - konačno u svom svijetu
Nedojebani govnovalj zdenek i njegovi navijači
Počeli smo sa sramotnim suđenjem okorjelog ultrasa Napolija sucem guidom koji je u jednoj utakmici uspio usrati sve što se usrati može. Nije svirao 4 (da ČETIRI!) čista jedanaesterca, 1 za Genou onog bolesnika preziosija i 3 za Juventus. Simptomatično je što je treći nedosuđeni jedanaesterac za Juventus u 93-oj minuti pomoćni sudac uredno signalizirao a da bi naš vrli navijač Napolija, glavni sudac guida, samo kazao "Kako se nisam osjećao da ga sviram u 93-oj minuti"). Ajde, posijali smo nova 2 boda po putu za 31-i Scudetto no nimalo ne sumnjam da ćemo bez većih problema osvojiti novu titulu.

Vikend se nastavio sa viješću da je od "pojačanja" stigao Nicolas Anelka. Ajde dobro, kao što sam već rekao, momak je stigao za ljudsku i intelektualnu vrijednost prosječnog anti-juventina tj. za mizeriju, tako da na tu operaciju stvarno ne gledam negativno. Ako Anelka nešto napravi, super, ako ne napravi ionako na ljeto pakira kofere u neke daleke Azijsko-šeikske zemlje za zadnji ugovor u karijeri.

Katastrofalan vikend je nastavljen viješću da je nova Juventusova kupovina, Fernando Llorente, pretrpio,  čini se, težu ozlijedu koljena na zadnjem treningu Athletic Bilbaa. Ako se one najcrnije prognoze budu pokazale istinitima Llorentea neće biti na travnjaku barem 2 mjeseca. Radi se o praktički istoj ozlijedi kakvu je nedavno popio trenutni romamerdista Mattia Destro. Ajde taman da se čovjek fino odmori, sanira ozlijedu i stigne spreman i odmoran u Torino.

I sada dolazimo do apsolutno najgore vijesti ovog vikenda: skup sportskih, životnih i intelektualnih luzera par excellence, prljava i smrdljiva lobotomizirana horda u narodu poznatija kao ac romamerda, želi dati otkaz (JOŠ JEDAN!) glanogovorniku šizofrenije i prekaljenom klaunu zdeneku zemanu!!!!!!!!

Oh neeeeeeeeeeeeeeeeeee! Neeeeeeeeeeeee! Neeeeeeeeeee! Ne! :kava:
Ne! Yawn. Ne. :kava:
Da se ova vijest obistini to bi mi stvarno pokvarilo ne samo nadolazeći tjedan nego najvjerovatnije i cijelu nogometnu sezonu. Kome bi se, mi normalni i zdravi ljudi smijali u lice i iza leđa ako taj češko-sicilijanski luzer popije još jedan otkaz u svojoj nogometnoj "karijeri"? Što vam ne izmame nevjerovatnan podsmjeh svi oni komentari jadnih i duhom klonulih romamerdista koje svakodnevno pročitate u sekcijama za komentare raznoraznih svjetskih portala? Kako to nadomjestiti? S čime? Biti će teško. :kava:

romamerdistima se nedavno vratio u nehigijenski tabor jedan od dokazano većih nogometnih mafijaša proteklog stoljeća, nedojebani franco baldini, a odmah su složili Dream Team sa govnovaljom zdenekom. Rezultat te fantastične kadrovske rošade je naravno romamerdina uobičajena borba za 7-8 mjesto u prvenstvu. Zašto takvu dobitnu kombinaciju uništiti? Čemu? Tko nama normalnima želi zlo u životu?

Da zaključim, NE DAJTE ZEMANA NIKUD! NEKA OSTANE DOŽIVOTNO TRENER SEPSI IZ GRADA RIMA! :kava: Ako mu ipak daju otkaz i unište mi ovaj tjedan e onda se nadam da će govnovalj sa Sicilije pronaći posao u klubu koji je poviješću, intelektualnim poštenjem, sportskim uspjesima i liječničkom dijagnozom idealan za njega: fc internazionale. :kava:
Nakon portugalskog šizofreničara koji zadnjih par godina lovi nogometne suce po španjolskim garažama zdenek zeman bi bio apsolutno idealan izbor. Svatko uvijek pronađe svoje jato i čudi me da ga ostarjeli i ispražnjeli govnovalj zdenek odavno nije pronašao, kada je to jato očito svima. Pravac u Milano sicilijanski govnovalju zdeneku. :kava:

Pa pa,

PS Ništa još novoga u svezi Lyonovih uvjeta za Lisandra tako da ne morate niti pitati.
EDIT: PPS: Zadnje vijesti iz Bilbaa kažu da je prema rezultatima magnestke rezonance stanje Llorentea odlično i da je pretrpio samo jedan jači udarac. 15 dana izvan travnjaka. Jako žalostan dan za Mediaset, RAI i gazzettu dello sport koji su se već satima i satima naslađivali hipotizirajući katastrofalnu Juventusovu kupovinu. Well, try again lobotomko. :kava:


Nema komentara: