subota, 19. siječnja 2013.

Urrutia je i službeno interista, pardon, mentalni bolesnik

Kratka vijest da smo popili negativan odgovor Athletic Bilbaa o prelasku Llorentea u Juventus već na zimu. Pričekati ćemo ga ljeta 2013 kada će biti i službena prezentacija. Do tada ima vremena studirati Conteove sheme a da bi se što prije uklopio u momčad.

Sve ovo ukratko znači da nam je Plan A neslavno propao. Plan B, Lisandro Lopez na posudbu u trajanju od 6 mjeseci je također jaaaaako teško izvedivo jer u Lyonu stoluje slični mentalni bolesnik kao i Urrutia. Ne bih se previše nadao uspjehu u realizaciji Plana B.

Plan C, otkup preostale polovine Cira Immobilea, također plovi teškim vodama. Osobni vrtlar milanskih klubova, u narodu poznat kao predsjednik Genoe enrico preziosi (namjerno pisano malim početnim slovom :kava:), je odavno izjavio da Immobile na zimu ne ide nigdje. Čak i kišne gliste s kojima se u svoje slobodno vrijeme govnovalj zdenek zeman valja u blatu znaju da preziosijeva riječ vrijedi kao i izjava prekaljene porno glumice da je nevina, no ovaj puta je preziosi vjerovatno i rekao istinu. Genoa se grčevito bori za ostanak te u ovom trenutku si ne mog dozvoliti odlazak (po)najboljeg napadača momčadi.

Borriello je Plan D? U ovom trenutku izgleda da je moguće no provjerenih informacija o njemu nemam tako da su to samo moja nagađanja.

Nema komentara: