srijeda, 16. siječnja 2013.

Berardi je praktički Juventusov igrač

Domenico Berardi u Juventusu
Domenico Berardi u Juventusu

Domenico Berardi, 18-godišnji napadač Sassuola je 99,9% Juventusov igrač. Ne stavljam 100% zbog onoga što se dogodilo u ljeto saVerrattijem gdje je bila ista situacija pa su uletili nedojebani šeici sa kovčegom love. Zato sam malčice oprezan u postocima.

Berardi kotira kao jedan od najperspektivnijih igrača svoje generacije te je standardni napadač u ovogodišnjem hitu Serie B, Sassuolu (igra tamo i naš drugi napadač ganac Boakye - čita se "Boači" sa naglaskom na "i" lobotomci :kava:). 

Sve je dogovoreno sa njegovim klubom i njegovim sadašnjim predsjednikom Giorgiom Squinzijem. Cifre nemam blage a niti to da li ostaje još sezonu-dvije na posudbi da se kali ili će tražiti svoju priliku u Juventusu kao peti napadač. Squinzi, inače veliki navijač nedojebanih bolesnika iz ac bilana, je odmah pristao na sve naše uvjete, a operaciju su pomogli i dobri odnosi između Juventusa i Sassuola započeti sa operacijom Boakye. Sljedbenici patuljka koji je pojebao, za lovu, pola aktivnih prostitututki Sjeverne Afrike, Silvija Berlusconija, su bili uvjereni da imaju otvoren put ka Berardiju, no kako im se to praktički uvijek događa u natjecanju sa Juventusom, na kraju su ostali praznih ruku, ili bolje reći sa kurcem u ustima. I to od ovce. :kava:

Squinzi, čovjek poznat po izjavi da "ako Sassuolo uđe u Seriu A ima samo jedan zadatak: dvaput pobijediti inter", se brzo naguzio Marotti i dao zeleno svjetlo za prelazak.

Na kraju: Domenico, dobrodošao u Juventus!

Očekujte update o ciframa u slijedećim danima.

Nema komentara: