subota, 26. siječnja 2013.

Jučer navečer sastanak Juventus-Lyon u Valenciennesu

Daj tu lovu više jebo te ja da te jebo!
Daj tu lovu više jebo te ja da te jebo!
Yup. Razgovor je uz obilatu večeru bio, razumije se, finaliziranje detalja oko, sa igračem odavno dogovorenog, prelaska Lisandra Lopeza u Juventus. Ne očekujte da će detalji razgovora izaći prije ponedjeljka.

Jedna stvar je očita, Lyon, klub u financijskim problemima kategorije kao i mentalna zaostalost prosječnog romamerdista, ogrominm, pokušava ušićariti još koji milijun vamo i milijun tamo. Ajde Marotta ne cjepidlači s tom sitnom lovicom.

Ono što mi nije nikada bilo jasno kod Marotte jest slijedeće: treba kupiti Padoina, evo vam love odmah, sve se dogovori za pet minuta. Treba kupiti Pelusa, evo love i sve je dogovoreno uz gledanje nedojebanog govnovalja zdeneka kako bjesomučno lovi vjeverice u parku nekog restorana. Treba kupiti Giaccherinija, evo bankovne garancije u roku minute, točno koliko treba vremena mafijašu massimu morattiju da krene cviliti i bulazniti idiotarije kada započne bilo kakav intervju.

E ali kada treba kupiti nekog kulturnog napadača e onda se sve odvija kao jedan težak porod od 72 sata na intenzivnoj. Pa ovo zapne pa ono zapne, pa se predsjednik predomisli, pa se Marotta cigani za 100 € i račun za kurve etc etc. Uglavnom, znate što je pisac mislio reći.

Do ponedjeljka najvjerovatnije nećemo puno znati o modalitetima plaćanja Lisandra Lopeza, no moji lojalni imbec, pardon, hateri, će se morati strpiti do tada. Hateri, do tada slobodno prekinite terapiju psiho-farmacima. Uživajte u svom svijetu do ponedjeljka. :kava:

Pa pa,

Nema komentara: