nedjelja, 17. ožujka 2013.

Dobrodušan transparent bolognesa...

Pošto najveća mafija svijeta, ona u FIGC-u, za svaki ali svaki kurac kazni Juventus i prijeti da će se igrati pred praznim stadionom evo da svima predstavim jednu simpatičnu dobrodošlicu (osim kamenovanja autobusa i sličnih veselica):

Dobra reklama za grobarski posao. :kava:
"Juventino crno-bijeli mjesto ti je na groblju."

Simpatični bolognesi, kojima smo dali Sorensena, Gabbiadinija, Pazienzu, Mottu i tko zna koga još ne, su nam u ovo doba opće svjetske ekonomske krize htjeli pomoći u sređivanju kućnog budgeta sa dodatnim poslom. Sigurno su htjeli da nam ukažu na jedan dobar posao gdje NIKADA nema krize, barem što se tiče klijentele, posao grobara. :kava:

Hvala simpatičnim bolognesima, primljeno na znanje. :kava:
Čisto nas zanima što će onaj mafijaš od sportskog suca napraviti o ovome slučaju. Dajem koeficijent 1.0001 da neće biti ništa.


PS postoji službeni podatak da je Juventus ove sezone platio više globi zbog "nereda na stadionu" i "uvredljivih uzvika i transparenata" nego, pazi sada, romamerda, interšizofreničari, as prostitutke i napoli ZAJEDNO! E pa to se zove dosljednost onog mafijaša od disciplinskog suca. Bravo slugo, tvoje gazne mafijaši će te nagraditi još jednim mandatom, kao i cigana collinu. :kava:

Nema komentara: