nedjelja, 31. ožujka 2013.

Neće ići ove noći lobotomci nedojebani...

Danas je doba Interneta no postoji jedan nebitni problem u glavama interšizofreničara: oni ne znaju za taj izum. :kava:

Oni i dalje misle da mogu, kao u doba Joespha Goebbelsa i faula u napadu nedojebanog ronalda nad Mark Iulianom manipulirati javnim mnijenjem preko svojih TV-a, radija i intelektualno najmizernije vrste nedojebanog življa na ovoj planeti, sportskih novinara. Ali zajebo ih je Internet. A zajebo ih je i Youtube (u Hrvatskoj popularno zvani Jubito, po onom nedojebanom imbecilu s telećim pogledom koji je nekoć bio ministar unutarnjih poslova). Danas, u doba Interneta, laganini možete našamarati svakoj nedojebanog biološkog teenagera, kao i intelektualnog teenagera koji drobi gluposti u životu, bez puno muke. Ali zato sa velikim zadovoljstvom. :kava:

Pa krenimo pokazati da Chiellinijev tackle nad izbezumljenim antoniom cassanom u 16m nije niti u snu bio jedanaesterac za luzere iz grada Milana jer Chiellini prvo dira loptu. :kava:




I, evo vam dragi prostitutobilanisti, interluzeri, romamerdisti i cijela bagro mentalnih bolesnika koji se odazivaju na urlik anti-Juventina, još jedan fino upakirani i promptno isporučeni šamar. Primite ga stoički i s s vašim uobičajenim izbezumljenim telećim pogledom. I znajte da smo, kao i obično uživali. :kava:


PS Life is beautiful. :kava:

1 komentar:

Anonimno kaže...

Ι prefer Luci E cigѕ

Alsο visіt mу weblog green smoke coupons