subota, 16. ožujka 2013.

I kao što sam vam najavio odavno: Ibrocigo neće u Juve. Dosada.

Palac DOLJE za prelazak u Juventus kokica moja...
MAROTTA A SKY: "Ibra? Nessuna possibilità. Pavel ha espresso solo una valutazione tecnica, non è il giocatore che cerchiamo. Isla viene da un infortunio molto grave, lo aspetteremo"
"Marotta: Ibra? Nema nikakvih šansi. Pavel je izrekao tehničku procjenu, nije to igrač kojeg tražimo."

I kao što sam vam odavno najavio na ovome blogu Ibro neće nikada više nositi dres Juventusa. Ibrahimović će biti samo jedan od slijedećih izmišljenih novinarskih "dosada" od sada pa do kraja augusta, tj. do kraja ljetnog prijelaznog roka. Neka se Juventini odmah pripreme, biti će toga JAAAAKO puno jer nedojebane intelektualne amebe i vjerojatno najjadnija bića svijeta, sportski novinari, moraju zarađivati svoj dnevni prostitutski kruh i zadovoljiti količinu izmišljotina na koje ih "prisiljava" glavni urednik. Težak je to život ali s obzirom da svatko od nas bira svoju profesiju to ne znači da tim nižim bićima ne moramo udijeliti poslovičnu šamarčinu. Mene već boli rukica od toga ali ne odustajem. Jer uživam u tim sitnim zadovoljstvima. :kava:

I zato, tisuće vas koji ste odavno prepoznali vjerodostojnost ovog bloga i ovih vijesti, pripazite se raznoraznih nedojebanih srednjoškolaca koji uređuju raznorazne portale i samo prepisuju vijesti kao muha koja ide za eskrementom. To je nedojebana gamad, luzeri i prepisivači u životu, koja će brzo u ropotarnicu povijesti, a iskreno, i nikome neće nedostajati. Kao recimo http://www.juvebalkan.com/portal/index.php ...ako sam u životu vidio smiješnijih vijesti o Juventusu. U principu nisam.

O njihovom Forumu ne treba previše riječi trošiti, dovoljan je i letimičan pogled da se uvidi inteligencija i iskompleksiranost teenagera koji administriraju to Internetsko smeće. Šteta za Juventus, no od tolike količine navijača po zakonu velikih brojeva mora biti jedan dio imbecila i mentalih insuficijenata. Takva bića nažalost stanuju u administraciji tog smiješnog portala. Life sometimes sucks but nevertheless it is worth living. :kava:

Zato, onima koji su čak i jednu milisekundu u svojem nebitnom životu povjerovali u iskonstruiranu "vijest" da će se Ibrocigo vratiti u Juventus poručujem: čitajte nešto inteligentno, nešto vjerodostojno i nešto gdje autor nema nikakvog skrivenog interesa osim ISTINE (i pokoje boce vrhunskog Shiraza): ovaj blog. :kava:

Pa pa,

PS Odličan Vučinić u pobijedi nad Bolognom...već sam vam 31.08.2012. javio sa smo osvojili službeni Scudetto broj 31 (neslužbeni 33, a vjerovatno i 36). I još ćemo slijedeća 3 osvojiti bez ikakvih problema. :kava:

Nema komentara: