petak, 15. ožujka 2013.

Finale prije finala: Bayern-Juventus

Seba Giovinco - Gnominho
Gnominho
Ždrijeb je skoro uvijek okrutan i nepravedan. S jedne strane ćemo imati prilike gledati 2 smiješne utakmice tipa real-Galatasaray i Malaga-Borussia Dortmund i jednu gdje će Serie A momčad koja slučajno igra u francuskoj ligi, PSG, razmontirati na proste faktore patuljastu vrstu štakora iz grada Barcelone dok s druge strane ćemo već u 1/4 finalu gledati finale Lige Prvaka!

Eto ti ždrijeba, 2 uvjerljivo najjače momčadi Europe (a vjerovatno i svijeta) se međusobno sastaju već tako rano u natjecanju. No, što je tu je i bolje se takmičiti sa Bayernom u 2 utakmice nego u finalu jer svi znamo da se u jednoj jedinoj utakmici može svašta dogoditi pa tako i da lošija momčad pobijedi. U 2 utakmice je to ipak malo teže.

Dvoboj protiv bavaraca će po meni biti ili konsakracija Gnominha (Sebastian Giovinco za one koji ne prate Juventus) ili njegov definitivni pad u ropotarnicu Juvetusove povijesti. Otaviti ćemo onima koji dolaze da o tome sude ("Ai posteri l'ardua sentenza.") kako je to lijepo opjevao Alessandro Manzoni u svojem besmrtnom djelu "Il Cinque maggio" (DA!, 5. maj! Sjećate se interšizofreničari toga datuma? Itekako da se sjećate. I mi isto. :kava: )


PSG-patuljasti štakori:

Tu se nema što detaljnijega reći, štakori iz Katalonije, koji su sa ogromnom dozom sreće začinjenom sa već uobičajenom kardinalnom sudačkom pogreškom u korist već trebali biti izbačeni iz natjecanja od ac prostitutki, su kod ždrijebanja trebali izbjeći 3 protivnika: PSG, Borussiju i Juventus. Zašto? Zbog stila igre i to prvenstveno zbog VERTIKALNOG stila igre. :kava:

Te tri momčadi igraju točno onako kako treba igrati protiv štakora iz Katalonije: čvrsto, brzo i vertikalno. Biti će uživanje gledati Serie A momčad kako usred Pariza gazi male mravske katalonske štakore a sve za pripremu gran-finala gdje će im se u uzvratnoj utakmici vratiti "veliki bivši" u obliku švedskog bosanca/hrvata koji će ih prvo postrojiti jednog po jednog, potom svakom zalijepiti jednu lijepu šamarčinu te onda svakog pojedinačno silovati usred Nou Campa dok katalonski suigrači i 100.000 šokiranih kataloskih patuljaka to bude gledalo sa preneraženim izrazom lica. Ali i sitnim zadovoljstvom. :kava:
Life is beautiful. :kava:

Malaga-Borussia D:

Ne vidim načina da španjolci ovo prođu, Dortmund je, uz Juventus, i sadašnjost i budućnost europskog i svjetskog nogometa. Nadam se još monumentalnih partija dvojce poljaka i Reusa. Prolaze švabe.

real madrid - Galatasaray

Druga polovica jedinih preostalih državnih klubova Europe, madridski real kojieg vodi portugalski šizofreničar koji u slobodno vrijeme čeka suce po španjolskim garažama, će u Istambulskom paklu potonuti kao sitna nedojebana šiparica koja si je da bi prošla zaleđene stepenice stavila 7-8 cm previsoke potpetice. :kava: Za moje hejtere, koji nikada u životu nisu uživo vidjeli potpetice osim kada ih sami oblače u svojim tranvestitskim tranformacijama, to znači da će ružno potonuti. :kava:
Prolaze turci i to glatko da glađe ne može biti.


PS Stvar nevezana za Ligu Prvaka ali imam sve više i više potvrda da nas na ljeto napušta Gnominhov kolega iz juniora a to bi bio Paolo De Ceglie.

Nema komentara: