petak, 17. svibnja 2013.

Što ima u ruci klaun iz Napulja?

Add caption
Klaun iz Napulja u narodu poznat kao gianfranco  aurelio de laurentiis, ima govno.., pardon pticu u ruci. Kakvu pticu? Onu koja glasi na ponudu Chelsea od 50.000.000 € za Edinsona Cavanija. Nedojebani i neinformirani lobotomci bi rekli: "Enzo, pa to je super za Napoli!" Da, to bi tako bilo da odštetna klauzula nije na iznos od 63.000.000 € koju čak niti zadnji nedojebani izbezumljeni arapin ne želi platiti.

Sada stvari postaju zanimljive. de laurentiis, imbecilko kakav jest, je spreman i da se ubace igrači a samo da bi stigao do svojih planiranih 63M €. Vidjećemo tko je spreman to napraviti. Marotta već trlja rukice no nemojmo prenagliti sa zaključcima. Tuttosport je prije nekoliko tjedana izašao s navodnom Juvnetusovom ponudom od 30 M € + 3 igrača i koliko god smiješan bio taj dnevnik i nije nemoguće da smo tu ponudu stvarno i poslali.

Da se odmah razumijemo, za 63 M € ja odmah nadodam nešto sitno i idem kupiti Balea i Suareza pa sam na miru ali ako uprav aima neke druge planove onda je to druga priča. Ne računajte na uspješnost ove operacije ali ovaj moj članak stoji samo kao potvrda da je lako moguće i apsolutno vjerovatno da smo stvarno poslali Napoliju onu ponudu koju je prvi objavio Tuttosport.

Nema komentara: