subota, 25. svibnja 2013.

Pripremite lakrimarije za sezonu 2013-14! :kava:

Pripremite lakrimarije!
Pripremite lakrimarije!
Da, jedan od dvojice najvećih plačipički u talijanskom nogometu (ostala dvojica su upravo dobili otkaz u real  madridu i Manchester Cityu) walter mazzarri je novi trener luzerskih šizofreničara iz grada Milana. Onaj koji fali na popisu je profesionalni klaun u narodu poznat kao češko-sicilijanski govnovalj zdenek zeman za kojeg sam osobno zapalio svijeću pri svojim molitvama da upravo on bude novi trener psihičkih bolesnika iz grada Milana. Nije uspjelo. Nema Boga. :kava:

Kao što sam vam rekao prije više od 3 tjedna u naravno svjetskoj premijeri Andrea Strmaccioni je popio otkaz. Kada su i mafijaš i životni luzer moratti te svi talijanski mediji dan za danom potvrđivali Stramaccionija kao trenera i za slijedeću sezonu Enzo vam je, kao i uvijek, davao jedine vjerodostojne informacije o calciomercatu na svijetu i u poznatome Svemiru. 1 od 1 smo trenutno, iliti 100%. :kava:

Evidence:
http://enzogiovanni.blogspot.com/2013/05/stramaccioni-dobio-otkaz.html

No moje molitve ipak nisu ostale potpuno neuslišane. Naime, druga po redu najveća plačipička u Serie A, walter mazzarri, će slijedeće dvije sezone biti trener milanskih bolesnika. Kakav će to brak biti! Ajme majčice mila ne smijem niti pomisliti! Kada se spoje najveći plačljivac od trenera i apsolutno najveće plačljijve plačipičke od kluba u poznatome Svemiru to će biti mala bombica od kombinacije! Skoro Dream Team!

I zato, kao što u naslovu stoji, pripremite lakrimarije jer će inače od silnih suza ona mala riječica koja prolazi kroz grad Milano probiti korito i poplaviti pola grada. :kava:

PS Prvi lobotomac koji me pita: "Enzo, što je to lakrimarij?" će mi 1. oraslopožiti cijeli dan i 2. dokazati da je neobrazovani lobotomac koji niti ne zna Google koristiti. :kava:
PPS Zato nemojte. :kava:

Nema komentara: