četvrtak, 2. svibnja 2013.

Manchester City poslao ponudu za Vučinića

Nedojebani luzer roberto mancini
Citizensi, koje trenira luzer par excellance al pari javiera sssssanettija, roberto "plačipička" mancini, su poslali i službenu ponudu za Mirka Vučinića.

Detalje ponude neznam, no sasvim je jasno da će uprava Juventusa bez ikakvih problema prodati crnogorca ako ponuda bude bila ekonomski zadovoljavajuća.

Nemojmo zaboraviti da je Juventus bez puno žaljanja prodavao igrače u naponu snage i ranije (Vialli, Ravanelli, Baggio, Zidane, Bokšić etc etc...)

Što se tiče ostalog dijela mercata morati ćete pričekati da se riješim posla i putovanja pa da updejtam blog sa novim informacijama koje sam skupio u međuvremenu a nisam stigao napisati posebne članke.

Ukratko:

  1. Ibrocigo: istina je sve što se piše i tu se posipam pepelom zbog svojeg prijašnjeg članka: apsolutno pregovaramo sa švedskim hrvatom/bosancem i izgleda da optimizam pršti sa svih strana
  2. Poli, Berardi i Llorente: odavno kupljeni i to znate još od prije 4 mjeseca a naravno prvo ste to pročitali na mojem blogu
  3. Senad Lulić: pratimo bosanca iz Lazia da bude alternativa Asamoahu. Tada bi Peluso bio spušten kao rezerva Chielliniju.
  4. Matri i Quagliarella: U kombinaciji su da uđu u operaciju "Lulić" i krenu u Rim. Quagliarella ima, još jednu po redu, ponudu iz Njemačke (Wolfsburg i Schalke 04)
  5. Jovetić/Sanchez/Muriel: crnogorac je sada izgubio pole-position preferencija te je trenutno najbliži Alexis Sanchez sa formulom posudbe.
  6. Asamoah i Isla: ganca ćemo 100% otkupiti dok se sa Islom pregovara o produženju posudbe za još jednu sezonu. I jedan i drugi će ostati u klubu.

Nema komentara: