ponedjeljak, 20. svibnja 2013.

Što imamo dogovoreno


Who did it? Yawn. :kava: Enzo blog
Who did it? Yawn. :kava:
Evo mali update mojim vjernim čitateljima & non da imate uvid u trenutno stanje s napadačima. Imamo dogovoreno sa slijedećim igračima i njihovim enturažima: Higuain, Jovetić i Tevez. Sada će me netko pitati: 
  1. "Enzo, što je to enturaž?"
  2. "Enzo, što je to update?"
  3. "Enzo, što je to blog?"
  4. "Enzo, zašto mi i rođena majka govori da sam nedojeban, overismasturbiran i izbezumljen?"
  5. "Enzo, tko je ubio Kennedya?"
  6. "Enzo, što točno misliš pod pojmom "dogovoreno"?"

Za dobiti odgovore na prva 3 pitanja je dovoljno biti čak i ispodprosječno obrazovan ili brzinski posjetiti Google, odgovor na četvrto pitanje je jednostavno pitanje katastrofalne genetike i za takvog lobotomca nema pomoći, peto je stvar deklasifikacije državne tajne i taj ćemo odgovor pričekati još koje desetljeće, no spreman sam odgovoriti na šesto pitanje.

Pod pojmom"dogovoreno" mislim isključivo da smo postigli dogovore oko trajanja ugovora, plaće i bonusa sa igračem i samo igračem. Sada moramo ići pregovarati s njihovim klubovima. Momci & djevojke, bez histerije. :kava: Daleko su te operacije od finalizacije. I prošle godine smo imali sve dogovoreno i sa Jovetićem i sa Cavanijem a svi znamo kako je to na kraju završilo. Nismo uspjeli postići dogovor sa njihovim klubovima. Zato, mirno i bez panike, ali znajte da radimo na kapitalcima za napad.

Ne trebam puno podsjećati da će veliki faktor uspješne finalizacije ovih operacija biti dobra prodaja igrača iz našeg rostera. Tako da molite svojeg boga/kozmičku energiju da je vijest da je Monaco ponudio 35.000.000 € za Vučinića istinita. (Čisto sumnjam, nitko nije takva budala, čak ni massimo moratti. Vučinić ima ponude oba Manchestera). Da jest istinita na svojim bi ga rukama i pješke odnio u Montecarlo i onda se razdragano napio na šanku Hotel de Paris-a u društvu ruskih/ukrajinskih/rumunjskih high-class "kurtezana". :kava:

Nema komentara: