ponedjeljak, 20. svibnja 2013.

"Ako kažem što mislim nikada više neću moći igrati u Italiji!" :kava:

pierluigi collina - cigan i najveći mafijaš ikada na svijetu
Mafija koji niti FBI još uvijek ne može uhvatiti
Nakon još jedne u nizu sramotne sudačke krađe u korist ac prostitutobilanista preko Twittera se javio obrambeni igrač Fiorentine Gonzalo Javier Rodríguez:


Gonzalo ‏@gonzalo_02 13h
Si digo lo Que pienso no juego mas en Italia ....
Prijevod vam je u naslovu članka. Nakon što je Fiorentina vodila sa 5 razlike protiv Pescare a prostitutke iz Milanella su trebale pobjedu protiv Siene a gubili su do 84 minute došao je "poziv s vrha" da se dosudi još jedan po redu nepostojeći penal kojeg će realizirati novi igrač ac plačipički mario penaltelli. Dalje ne trebamo nego je krajnje vrijeme da konačno očitistimo mafiju koja vlada talijanskim nogometom a protiv koje se mi Juventini borimo već više od 25 godina.

ac prostitutke iz grada Milana su već drugu godinu zaredom sretni primatelji brutalnih sudačkih krađa u svoju korist a koje nismo vidjeli još od perioda 2007/08 pa do 2009/10 kada su njihovi susjedi fc interluzerošizofreničari bili protagonisti najgorih sudačkih krađa u povijesti svjetskog nogometa sramotno pokravši 3 prvenstva zaredom. Sve izrežirano i izrealizirano od najvećeg mafijaša koji je ikada kročio na nogometni teren cigana pierluigija colline. cigan collina je za svoje usluge "poštenog suđenja" i krađe (barem) 3 Scudetta za fc interluzere nagrađen osim sa 500.000 € godišnje plaće i sa pozicijom glavnog delegata svih sudaca u UEFA-i. Sada ostaje za vidjeti koju će nagradu dobiti nicchi i braschi.

Ova sezona i sve ove sudačke krađe u korist ac prostitutki samo potvrđuju čudo koje su momci pod vodstvom Antonia Contea napravili prošle sezone kada smo osvojili svoj 30-i Scudetto. Osvojiti naslov dok igraš protiv cijele sudačke organizacije koja gura onaj berlusconijev kupleraj prema naslovu je ravno čudu! Čudu! I zato se dečkima još jednom zahvaljujem za prošlu sezonu i za jedan od naših najljepših Scudetta ikada!

Nema komentara: