nedjelja, 31. ožujka 2013.

Neće ići ove noći lobotomci nedojebani...

Danas je doba Interneta no postoji jedan nebitni problem u glavama interšizofreničara: oni ne znaju za taj izum. :kava:

Oni i dalje misle da mogu, kao u doba Joespha Goebbelsa i faula u napadu nedojebanog ronalda nad Mark Iulianom manipulirati javnim mnijenjem preko svojih TV-a, radija i intelektualno najmizernije vrste nedojebanog življa na ovoj planeti, sportskih novinara. Ali zajebo ih je Internet. A zajebo ih je i Youtube (u Hrvatskoj popularno zvani Jubito, po onom nedojebanom imbecilu s telećim pogledom koji je nekoć bio ministar unutarnjih poslova). Danas, u doba Interneta, laganini možete našamarati svakoj nedojebanog biološkog teenagera, kao i intelektualnog teenagera koji drobi gluposti u životu, bez puno muke. Ali zato sa velikim zadovoljstvom. :kava:

Pa krenimo pokazati da Chiellinijev tackle nad izbezumljenim antoniom cassanom u 16m nije niti u snu bio jedanaesterac za luzere iz grada Milana jer Chiellini prvo dira loptu. :kava:




I, evo vam dragi prostitutobilanisti, interluzeri, romamerdisti i cijela bagro mentalnih bolesnika koji se odazivaju na urlik anti-Juventina, još jedan fino upakirani i promptno isporučeni šamar. Primite ga stoički i s s vašim uobičajenim izbezumljenim telećim pogledom. I znajte da smo, kao i obično uživali. :kava:


PS Life is beautiful. :kava:

petak, 29. ožujka 2013.

Anketa interšizofreničari-Juventus

Utakmica sezone za interluzere

Sastav Juventusa protiv interšizofreničara
Sastav Juventusa protiv interšizofreničara
Kao i obično tjedan dana prije utakmice sezone za interluđake iz naftalina se izvuku pojedini luzeri kojih se mi Juventini uvijek rado sjećamo. Redom to su bivšin trener interluzera Gigi Simoni, pa onda nasumce dovode Pagliucu, Tolda, materazzija, Hector Cupera i naravno nezaobliazni dvojac Iuliano/ronaldo (ime debelog nedojebanog brazilca pisano namjerno malim početnim slovom. :kava: )
Zašto zovu ste te nedojebane idiote (osim naravno mog osobnog heroja Mark Iuliana) da pokazuju svoja nedojebana lica pred TV kamerama? Pa znate već odavno zašto, zbog faula u napadu debelog ronalda nad Iulianom. :kava:



Jebeni su to kompleksi koje ti izrodi čak i najgore intelektualne prostitucije kao što su interprokarioti vjerno i skrušeno prenose iz generacije u generaciju. A mi cijelo to vrijeme uživamo kao peruanski tapir u sezoni parenja. :kava:
Life is beautiful. :kava:

Što se tiče same utakmice tu se stvarno nema puno za reći jer se sve vratilo u apsolutnu normalu barem što se tiče Serie A: to je utakmica sezone za interluzere koju će vjerovatno dobiti i boriti se za 3 do 7 mjesta a dok mi poslovično osvajamo prvenstva. Nothing new on the horizon. :kava:

Najavljeni sastav mi se ne sviđa, nimalo mi se ne sviđa. Conte je trebao izvesti rezerve rezervi protiv ovih protipa ljudske gluposti jer imamo u utorak jednu neopisivo bitniju utakmicu za odigrati u Ligi Prvaka protiv Bayerna. No, dok pobjeđuje svatko je u pravu pa naravno to vrijedi pogotovo i za Contea.

Well, pišite da smo najvjerovatnije izgubili ovu tekmu, izjebat će nas najvjerovatnije Palacio koji će preuzeti štafetu od nenadjebivog Julia Cruza. :kava:

Savjeti za klađenje:

  • oba daju gol koeficijent 1,65
  • poluvrijeme/kraj 1/1 koeficijent 6,10
  • čista pobjeda interluzera koeficijent 3.25
Ako kojim slučajem nađete neku kladionicu koja vam dozvoljava kombiniranu uplatu sva tri događaja na jednom listiću/okladi onda sam vas upravo obogatio za kombinirani koeficijent 32,71. Zahvaliti ćete mi jednom drugom prilikom. Yawn. :kava:

utorak, 19. ožujka 2013.

Kreće veliki waltzer trenera...

zdenek zeman un uomo un pagliaccio
zdenek zeman u svom prirodnom elementu - gubitnika. :kava:
Slijedeće sezone mnogo uprava će zahvatiti "sindrom maurizio zamparini" (kao i obično namjrno pisano malim početnim slovom).
Zašto? Zato što se podosta Serie A momčadi sprema promijeniti trenere. Razlozi su svakojaki, od završetka ciklusa, pa dalje nezadovolsjtva uprave s trenerom do nezadovoljstva trenera s upravom. Nećemo u detalje no idemo na provjerene vijesti koje su mi večeras prenijeli moji insideri.


  1. Maran ili Tesser idu u Udinese.
  2. Guidolin najvjerovatnije u inozemstvo.
  3. Napoli bira između Zole i Piolia.
  4. u ac romamerdu dolazi sigurno talijan za trenera (jedino se nadam da to nije najbolji trener Serie A, uz Antonia Contea, Marco Giampaolo. Taj bi i tu smiješnu momčad sa smiješnom upravom digao do nicoa da se sa Juventusom bore za slijedeći Scudetto, a s obzirom da 99% neće igrati Europu, taj bi Scudetto mogli i dignuti)
  5. Mazzarri bira između fc interšizofreničara i nasljednika izbornika Italije Prandellija nakon Brazila 2014.


zdenek nedojebani govnovalj zeman? On je u svojem prirodnom okolišu: gura balegu i uživa u plaćenom otkazu. :kava:

ponedjeljak, 18. ožujka 2013.

Caceres u saobraćajki

Martin Caceres - saobraćajna nesreća
Martin Caceres - saobraćajna nesreća
Martin Caceres, naš urugvajski reprezentativac, je nakon tekme sa Bolognom odradio saobraćajnu. Popio je jedan rez na glavici i malo natukao jagodicu..ništa strašno i nema lomova. Proveo je noć u bolnici čisto zbog sigurnosti no danas će već biti pušten.

Veliko je pitanje kako i zašto je sa svojim Porsche Cayenneom izletio van ceste i spičkao se u cestovni branik. Najlogičniji zaključak je taj da mu je neki interšizofreničar, koji u slobodno vrijeme trči gol po kiši, izletio pred automobil te je Caceres, čovjek koji gaji Stile Juve, u pokušaju da ga ne pregazi izletio s ceste. Martine, znamo da si gospodin ali, molim te, drugi puta napravi pravu stvar: nemoj kočiti. :kava:

Jedna pozitivna nota Caceresove nesreće je ta što neće putovati u daleku Južnu Ameriku na reprezentativne utakmice te će nam biti svijež za nastavak Campionata i Lige Prvaka. Idemo Martin! :kava:


nedjelja, 17. ožujka 2013.

Dobrodušan transparent bolognesa...

Pošto najveća mafija svijeta, ona u FIGC-u, za svaki ali svaki kurac kazni Juventus i prijeti da će se igrati pred praznim stadionom evo da svima predstavim jednu simpatičnu dobrodošlicu (osim kamenovanja autobusa i sličnih veselica):

Dobra reklama za grobarski posao. :kava:
"Juventino crno-bijeli mjesto ti je na groblju."

Simpatični bolognesi, kojima smo dali Sorensena, Gabbiadinija, Pazienzu, Mottu i tko zna koga još ne, su nam u ovo doba opće svjetske ekonomske krize htjeli pomoći u sređivanju kućnog budgeta sa dodatnim poslom. Sigurno su htjeli da nam ukažu na jedan dobar posao gdje NIKADA nema krize, barem što se tiče klijentele, posao grobara. :kava:

Hvala simpatičnim bolognesima, primljeno na znanje. :kava:
Čisto nas zanima što će onaj mafijaš od sportskog suca napraviti o ovome slučaju. Dajem koeficijent 1.0001 da neće biti ništa.


PS postoji službeni podatak da je Juventus ove sezone platio više globi zbog "nereda na stadionu" i "uvredljivih uzvika i transparenata" nego, pazi sada, romamerda, interšizofreničari, as prostitutke i napoli ZAJEDNO! E pa to se zove dosljednost onog mafijaša od disciplinskog suca. Bravo slugo, tvoje gazne mafijaši će te nagraditi još jednim mandatom, kao i cigana collinu. :kava:

subota, 16. ožujka 2013.

Poljubčić svim mojim nedojebanim haterima. :kava:




Za vas bakterije, samo za vas. Mhuuuuuuahahahahhahhaha. Mhuauauhahaha. Mhahahah. Haaaak. :kava:

PS Moji lojalni čitatelji mogu ovaj post shvatiti kao iskrenu zahvalu za sve one stotine tisuće čitanja koje je ovaj blog ostvario. Hvala vam od srca!

I kao što sam vam najavio odavno: Ibrocigo neće u Juve. Dosada.

Palac DOLJE za prelazak u Juventus kokica moja...
MAROTTA A SKY: "Ibra? Nessuna possibilità. Pavel ha espresso solo una valutazione tecnica, non è il giocatore che cerchiamo. Isla viene da un infortunio molto grave, lo aspetteremo"
"Marotta: Ibra? Nema nikakvih šansi. Pavel je izrekao tehničku procjenu, nije to igrač kojeg tražimo."

I kao što sam vam odavno najavio na ovome blogu Ibro neće nikada više nositi dres Juventusa. Ibrahimović će biti samo jedan od slijedećih izmišljenih novinarskih "dosada" od sada pa do kraja augusta, tj. do kraja ljetnog prijelaznog roka. Neka se Juventini odmah pripreme, biti će toga JAAAAKO puno jer nedojebane intelektualne amebe i vjerojatno najjadnija bića svijeta, sportski novinari, moraju zarađivati svoj dnevni prostitutski kruh i zadovoljiti količinu izmišljotina na koje ih "prisiljava" glavni urednik. Težak je to život ali s obzirom da svatko od nas bira svoju profesiju to ne znači da tim nižim bićima ne moramo udijeliti poslovičnu šamarčinu. Mene već boli rukica od toga ali ne odustajem. Jer uživam u tim sitnim zadovoljstvima. :kava:

I zato, tisuće vas koji ste odavno prepoznali vjerodostojnost ovog bloga i ovih vijesti, pripazite se raznoraznih nedojebanih srednjoškolaca koji uređuju raznorazne portale i samo prepisuju vijesti kao muha koja ide za eskrementom. To je nedojebana gamad, luzeri i prepisivači u životu, koja će brzo u ropotarnicu povijesti, a iskreno, i nikome neće nedostajati. Kao recimo http://www.juvebalkan.com/portal/index.php ...ako sam u životu vidio smiješnijih vijesti o Juventusu. U principu nisam.

O njihovom Forumu ne treba previše riječi trošiti, dovoljan je i letimičan pogled da se uvidi inteligencija i iskompleksiranost teenagera koji administriraju to Internetsko smeće. Šteta za Juventus, no od tolike količine navijača po zakonu velikih brojeva mora biti jedan dio imbecila i mentalih insuficijenata. Takva bića nažalost stanuju u administraciji tog smiješnog portala. Life sometimes sucks but nevertheless it is worth living. :kava:

Zato, onima koji su čak i jednu milisekundu u svojem nebitnom životu povjerovali u iskonstruiranu "vijest" da će se Ibrocigo vratiti u Juventus poručujem: čitajte nešto inteligentno, nešto vjerodostojno i nešto gdje autor nema nikakvog skrivenog interesa osim ISTINE (i pokoje boce vrhunskog Shiraza): ovaj blog. :kava:

Pa pa,

PS Odličan Vučinić u pobijedi nad Bolognom...već sam vam 31.08.2012. javio sa smo osvojili službeni Scudetto broj 31 (neslužbeni 33, a vjerovatno i 36). I još ćemo slijedeća 3 osvojiti bez ikakvih problema. :kava:

petak, 15. ožujka 2013.

Finale prije finala: Bayern-Juventus

Seba Giovinco - Gnominho
Gnominho
Ždrijeb je skoro uvijek okrutan i nepravedan. S jedne strane ćemo imati prilike gledati 2 smiješne utakmice tipa real-Galatasaray i Malaga-Borussia Dortmund i jednu gdje će Serie A momčad koja slučajno igra u francuskoj ligi, PSG, razmontirati na proste faktore patuljastu vrstu štakora iz grada Barcelone dok s druge strane ćemo već u 1/4 finalu gledati finale Lige Prvaka!

Eto ti ždrijeba, 2 uvjerljivo najjače momčadi Europe (a vjerovatno i svijeta) se međusobno sastaju već tako rano u natjecanju. No, što je tu je i bolje se takmičiti sa Bayernom u 2 utakmice nego u finalu jer svi znamo da se u jednoj jedinoj utakmici može svašta dogoditi pa tako i da lošija momčad pobijedi. U 2 utakmice je to ipak malo teže.

Dvoboj protiv bavaraca će po meni biti ili konsakracija Gnominha (Sebastian Giovinco za one koji ne prate Juventus) ili njegov definitivni pad u ropotarnicu Juvetusove povijesti. Otaviti ćemo onima koji dolaze da o tome sude ("Ai posteri l'ardua sentenza.") kako je to lijepo opjevao Alessandro Manzoni u svojem besmrtnom djelu "Il Cinque maggio" (DA!, 5. maj! Sjećate se interšizofreničari toga datuma? Itekako da se sjećate. I mi isto. :kava: )


PSG-patuljasti štakori:

Tu se nema što detaljnijega reći, štakori iz Katalonije, koji su sa ogromnom dozom sreće začinjenom sa već uobičajenom kardinalnom sudačkom pogreškom u korist već trebali biti izbačeni iz natjecanja od ac prostitutki, su kod ždrijebanja trebali izbjeći 3 protivnika: PSG, Borussiju i Juventus. Zašto? Zbog stila igre i to prvenstveno zbog VERTIKALNOG stila igre. :kava:

Te tri momčadi igraju točno onako kako treba igrati protiv štakora iz Katalonije: čvrsto, brzo i vertikalno. Biti će uživanje gledati Serie A momčad kako usred Pariza gazi male mravske katalonske štakore a sve za pripremu gran-finala gdje će im se u uzvratnoj utakmici vratiti "veliki bivši" u obliku švedskog bosanca/hrvata koji će ih prvo postrojiti jednog po jednog, potom svakom zalijepiti jednu lijepu šamarčinu te onda svakog pojedinačno silovati usred Nou Campa dok katalonski suigrači i 100.000 šokiranih kataloskih patuljaka to bude gledalo sa preneraženim izrazom lica. Ali i sitnim zadovoljstvom. :kava:
Life is beautiful. :kava:

Malaga-Borussia D:

Ne vidim načina da španjolci ovo prođu, Dortmund je, uz Juventus, i sadašnjost i budućnost europskog i svjetskog nogometa. Nadam se još monumentalnih partija dvojce poljaka i Reusa. Prolaze švabe.

real madrid - Galatasaray

Druga polovica jedinih preostalih državnih klubova Europe, madridski real kojieg vodi portugalski šizofreničar koji u slobodno vrijeme čeka suce po španjolskim garažama, će u Istambulskom paklu potonuti kao sitna nedojebana šiparica koja si je da bi prošla zaleđene stepenice stavila 7-8 cm previsoke potpetice. :kava: Za moje hejtere, koji nikada u životu nisu uživo vidjeli potpetice osim kada ih sami oblače u svojim tranvestitskim tranformacijama, to znači da će ružno potonuti. :kava:
Prolaze turci i to glatko da glađe ne može biti.


PS Stvar nevezana za Ligu Prvaka ali imam sve više i više potvrda da nas na ljeto napušta Gnominhov kolega iz juniora a to bi bio Paolo De Ceglie.

Ajmo Beppe dovedi nekog

Beppe Marotta dok je bio roker. :kava:
Jedan mali update skorašnjeg ljetnog mercata.

Kao što čitatelji mojeg bloga odavno znaju u svjetskoj premijeri Juventus je već doveo Llorentea, Berardija i Polija. Berardi najvjerovatnije ostaje na posudbi još barem jednu sezonu na posudbi u Sassuolu do će ostala dvojica igrati u Juventusu.

Sada nam ostaje srediti rezerve u obrani (odavno poslata ponuda za Angela Ogbonnu) te srediti napad dovođenjem jedne druge špice (Plan A:Jovetić, Plan B: Alexis Sanchez, Plan C: Muriel).

Tada bi to već bio ozbiljan Juventus i u napadu. Do tada ćemo uživati u majstorijama Giovinca, Quagliarelle, Matrija i Vučinića (kada se digne na pravu nogu).

Ajmo Beppe jebo te bog, trgni se malo. :kava: 


četvrtak, 14. ožujka 2013.

Štakori nas ne žele. Yawn. :kava:

Juventus - Barcelona
Štakori nas ne vole. Šteta.

Neki smiješni anonimni španjolski sportski dnevnik (El Mundo Deportivo) na front pageu prenosi "top secret" razmišljanja štakora iz grada Barcelone o eventualnim budućim protivnicima 1/4 finala Lige Prvaka. Službena anketa provedena među patuljastim štakorima glasi da ne žele susresti Juventus. E to je baš šteta jer mi želimo barcu u 1/4 finalu. Je li bi bilo većeg zadovoljstva da gledamo kako Chiellini, Vidal i Lichsteiner lome tu patuljastu vrstu štakora? Pa i ima ali i to je jedno dovoljno sitno zadovoljstvo za nas normalne ljude. :kava:





Idemo Giorgio! :kava:


srijeda, 13. ožujka 2013.

"Ha colpito il palo Niang! :kava:

"Attenzione, attenzione, attenzione, Niang, Niang, Niang, Niang! Tiro, palo!
Noooooooooooooooooooooooohhhhh! Ha colpito il palo Niang! Ha colpito il palo Niang! Ha colpito il palo Niang! Ha colpito il palo Niang! Ha colpito il palo Niang! Ha colpito il palo Niang! Ha colpito il palo Niang! Ha colpito il palo Niang! Ha colpito il palo Niang! Ha colpito il palo Niang! Ha colpito il palo Niang!, Gol di messi! Non e possibile! Non e possibile! Non e possibile! Non e possibile! Non e possibile! Non e possibile!"


Yawn, mi ovdje još uvijek uživamo. :kava:

PS Pozorno gledati izdrogirana, izbezumljena i izlobotomizirana lica dvojice interšizofreničara u studiju koji, naravno, navijaju za štakore iz grada Barcelone. Spektakl sam po sebi. :kava:

utorak, 12. ožujka 2013.

Sramotno je izgubiti od pušibarce..

Berlusconi prostitution
Glavni makro prostitucije - Silvio zvani Papi :kava:
Intelektualne prostitutke i strastveni konzumenti svakojakih prostitutki (počevši od escorta, starleta i raznoraznih propalih milanskih modela i fotomodela) su sramotno odigrali protiv jedne smiješne katalonske momčadi.

Da jedna Serie A momčad ne može spojiti 2 dodavanja u križ je ništa manje nego sramotno. Uspjeli su biti zgromljeni i zdrobljeni od nedojebanih katalonskih patuljaka što je pak podvig kojeg se svaki normalan čovjek i treba i mora sramiti. Doduše, mi koji pratimo Serie A znamo da ac bilan nije u nikakvoj posebnoj formi nego ga objeručke i objenoške guraju suci sramotnim suđenjem u leđa, no ipak, odigrati tako sramotnu utakmicu mogu samo nedojebani konzumenti sveukupne svjetske prostitucije.

Ostaje nam, nama Juventinima, da poželimo da u 1/4 finalu susretnemo ili pušibarcu ili real ladrone da ih pregazimo 5-6 razlike i jedne i druge. Svi normalni ljudi znaju da su svi španjolci, osim Deportiva la Corune, naše poslovične kurvice koje silujemo kada nam se prohtje. Zapravo već kada smo tu evo mojih želja za ždrijeb do kraja:

  • 1/4 pušibarca
  • 1/2 real ladron
  • finale: trenutno 2 najjače momčadi svijeta: Bayern-Juventus :kava:


Nadam se da će mi se želja ispuniti jer ovakvu sramotu u Europi možemo samo mi Juventini isprati. S druge strane odlično je da su prostitutke iz ac bilana izduvale iz natjecanja jer sada cjelokupni iznost TV prava za Italiju ostaje samo i isključivo Juventusu a to je jedno 10-15 milijuna više nego da je ac prostitucija prošla pušibarcu.

Život je lijep. :kava:

Anketa Lige Prvaka

ponedjeljak, 11. ožujka 2013.

Čak ih zajebavaju i protivnici u svlačionici!!!

Bravo Bologna, pogotovo Sorensen, Motta, Pazienza, Gabbiadini, Gilardino i ostali Juventini!!!!
Žao mi je luzerskih psihopata iz grada Milana, čak ih i protivnici koji ih naguze kao male magarce poslije zajebavaju usred svlačionica San Sira.
Užas. Teško je shvatiti psiho-patološko stanje prosječnog navijača intera. To može biti samo osoba na rubu suicida koja se ne ubije samo zato jer je kronični mazohista, tj. mora dobiti svoju tjednu dozu jada gledajući svoj klub. I samo zbog toga si ne oduzme život. Sada mi je jasnije zašto massimo moratti tako i izgleda. :kava:

petak, 8. ožujka 2013.

Marco Materazzi - jedan čovjek, jedna sitna vreća za šamaranje

I evo ga, moja osobna vreća za šamaranje, kod lobotomaca nadaleko poznat kao marco materazzi (namjerno pisano malim početnim slovom :kava: ), je i dalje u elementu. Ovaj puta je išao u neku banana-državu na rubu pripizdine i kao pravi pacifista i čovjek angažiran u socijali twittao ovu sliku.

marco materazzi - jedan čovjek, jedan idijot
Io sono interista - marco "lobić" materazzi

I onda se pitate zašto ga 2 do 3 puta mjesečno uživam šamarati preko Twittera? Što nije jasno samo po sebi? E takvog samo majka (ups, umrla mu je kada je retard imao nekih 10 godina) ili neka osoba poremećenog uma na psihofarmacima (definicija interista) može voljeti. :kava:

Za one koji žele osobno zalijepiti šamarčinu materazziju preko Twittera ili jednostavno uživati u tome kako ja to radim: https://twitter.com/iomatrix23 

Harlem Shake? Yeah baby. :kava:

Ibrocigo neće nikada više igrati u Juventusu

Jel' se čujemo? Da? Ostani tamo gdje jesi cigane. :kava:
Dobio sam nekoliko desetina poruka od obožavatelja sa pitanjem "Ibrahimović ponovo u Juventusu?". Da ne odgovaram svakom pojedinačno evo novog posta.
Kao što u naslovu stoji, šveđanina nećemo više nikada gledati u Juventusovom dresu. Svatko tko je to ikada svrstao u kategoriju vjerodostojne vijesti je običan nedojebani govnovalj. No ipak manji od zdeneka. :kava: 

nedjelja, 3. ožujka 2013.

Stramaradona je spašen! Mhahahahahhahahahhahaaakkk. :kava:

Ja sam lud - ja sam interista
Luđačko-umjetnička figura: simbol interpsihijatrije
Prije početka sezone 2012/13 prognozirao sam dvojicu trenera koji će dobiti otkaz među prvima u ligi. Odmah da kažem da tko god trenirao Palermo onog bolesnika maurizia zamparinija ne ulazi ravnopravnu borbu ni sa kim jer taj doseljeni palermitanac mijenja trenere češće nego romanisti gaće, jednom svaka 3-4 mjeseca. :kava: Prvi na mojem popisu za popit tko zna koji otkaz u karijeri su bili nedojebani balavci zdenek zeman iz romamerde i andrea "junior" stramaccioni iz interšizofreničara.

Prvi je, na moju ogromnu žalost, a što sam i pisao ovdje na blogu popio još jedan šamar u životu u obliku otkaza nedojebani siciljanski govnovalj zdenek zeman. To je bio veliki udar na moju nogometnu sezonu barem što se tiče dnevne doze humora koju sam, besplatno, dobijao po medijima. Drugi na popisu je opasno visio nakon dramatične svađe sa još jednom u nizu MEGA-zajeba u razmjenama ac bilan-fc interluzeri, antioniom cassanom.

Danas popodne je taj mladi balavac stramaccioni već na poluvremenu utakmice Catania-luzeri (2:0 prvo poluvrijeme) imao utkaz u džepu. Samo su ga promašaji Catanije i čudan splet okolnosti spasili otkaza (krajnji rezultat 2:3). I konačno jedna dobra vijest ovaj vikend: stramaccioni ostaje na klupi intera! Ajmo strama, želim ti da ostaneš na klupi interbolesnika barem onoliko koliko je pijanac alex ferguson na klupi manchestera! Zašto? Zato što to garantira da će fc interspodobe biti u svojem prosjeku osvajanja trofeja: 1 ili 2 svakih 45 godina. A to je lijepo. :kava:

PS Life is beautiful.
PPS Dobro nam došao naš 31-i Scudetto. Sve osim osvajanja 4-5 komada zaredom bi za ovu generaciju bio neuspjeh. A mi ne volimo neuspješne i zato navijamo za Juventus.
PPPS Pa pa. :kava:

Catania - luzerski šizofreničari

Za dobrobit domaćeg nogometa spremni! Yawn. :kava:
Evo upravo se odigrava regularna utakmica Serie A. Nedojebane luzerske spodobe u trenutku pisanja gube 0:2, sve normalno u Serie A nakon efekta Farsopoli, no jedino što je zanimljivo u toj utakmici jest sastav obiju momčadi.
Pobrojati ćemo talijane u oba sastava. Evo točno ih je 4: Marchese, Lodi, Biagianti i Rocchi. 4 od 22 što je lijepi postotak od 18%. Sjajno. :kava:

Prvu 22-oricu nadopunjuju 10 (da DESET!) argentinaca, 3 urugvajca, neki nedojebani kolumbijac, s njim jedan nedojebani brazilac i 3 balkanca.
Ah, na klupama zuje u prazno još 4 argentinca, neki nedojebani brazilac i još 2 balkanca. U sastavu zbog raznoraznih razloga još fale argentinci Silvestre, Samuel, Milito kod menstrualnih ostataka te argentinac Barrientos kod Catanie.

Jebeš mi mater ako nema manje argentinaca u sastavu kada igraju Boca Juniorsi kontra River Platea. :kava: To jedino ušmrkana i ufiksana majka može voljeti. A to je opis prosječne majke interista.

Kako manipulirati sitnim umovima - (1)

Cavani-Chiellini 2013, prijateljski potzdrav
Dobro večer, evo ruke! :kava:

Završila je "utakmica godine" za Napoli, nepovoljno i za napolitance i za onih 50% Italije kojoj je omiljeni sport mrziti Juventus. Ukratko, utakmicu su obilježile 4 kardinalne pogreške:

  1. Vučinić koji sam sa sobom gađa golmana De Sanctisa u rame kod rezultata 0:1 i onda još jednom neprecizno gađa iz povoljne pozicije nekoliko minuta kasnije
  2. Pomoćni sudac koji glavnome ne signalizira očiti jedanaesterac Inlera nad Lichsteinerom kod rezultata 0:1
  3. Direktni crveni karton Cavaniju zbog lakta u glavu Chielliniju (koji je trebao dobiti žuti nekoliko trenutaka prije zbog povlačenja urugvajca za kosu)
  4. Skandalozan promašaj Džemailija nakon udarca Hamšika

To bi uglavnom bio rezime utakmice. Eh, postoji onaj "ali". A to su sramotni novinarski pokušaji opravdavanja Cavanija za lakat u glavu Chielliniju. Urugvajac "je bio provociran" tako da ga je Chiellini vukao za kosu. Sve odreda metalno zaostale spodobe i intelektualne prostitutke u raznoraznim redakcijama su požurile postaviti fotografije i snimke kako Chiellini "kontrolira je li urugvajac stavio gela u kosu" da bi pokušali umanjiti kardinalnu pogrešku (još jednu!) sudaca na štetu Juventusa. No, danas, u doba Interneta i evidencea, im takve stvari prolaze samo kod mentalno zaostalih teenagera i mojih lojalnih hatera.

SKY Italia - pećina prepuna šizointerista i bilanista
Eh, sada, dragi moji čitatelji, svi se normalni ljudi pitaju, "Što je bilo Chielliniju da mrtav hladan dođe iza Cavanija i malo ga podraga po kosici?" Možda je ljubomoran na urugvajca jer ima bujnu kosu za razliku od njega? Ili mu je Antonio Conte u ljubomornoj krizi rekao da mu skine tu periku? Oh well, nije baš tako no to niste NIGDJE imali prilike vidjeti. Sve TV kuće i portali su se brže bolje potrudile zamaskirati, prešutjeti i zaboraviti ono što se dogodilo prije nego je Chiellini odradio svoje.

Što se dogodilo prije (grub faul Cavanija koji sam po sebi zaslužuje crveni karton) ćete moći vidjeti samo u slijedećem video prilogu na mojem blogu. Uživajte u, kako bi rekao onaj intelektualni redikul kardinal Bozanić, ISTINI. :kava:



PS I dalje bih uzeo Cavanija u Juventus bez da okom trepnem. On je idealan materijal za nas. :kava: