ponedjeljak, 30. srpnja 2012.

Conte će se nagoditi samo ako kazna bude najviše 3 mjeseca

Strategija Antonia Contea je jasna i jednostavna: ide u nagodbu sa mafijašima iz FIGC-a samo ako kazna bude 3 mjeseca i manje. Za sve ostalo se ide na sud. Jednom na sudu kada se budu dobili svi službeni papiri onda će se odlučiti što i kako dalje.
Treba napomenuti da, prema mojim informatorima, Conte apsolutno sam odlučuje što će napraviti i što god odluči Juventus će 100% stajati iza njegove odluke.

E sada moj komentar.
Ja bih na Conteovom mjestu se nagodio u roku od sekunde. Čujem puno ljudi u Juventusovom svijetu se buni da bi to bila "mrlja" na Juventusu i Conteu do kraja života.
Ali koga boli krasni kurac za nečije mišljenje o Juventusu? Mene najmanje, a zašto bi onda ikoga drugoga?

Mlađi čitatelji se vjerovatno ne sjećaju "mišljenja" o Juventusu od strane iskompleksirano-nedojebanih anti-Juventina počevši od tobožnjih FIAT-ovih automobila sucima, pa "krađe" zbog poništenog gola Turonea zbog zaleđa kada je navodno romamerda pokradena za scudetto, pa do navodnih Moggijevih prostitutki sucima u Kupu UEFA, pa do "krađe" kod slučaja faula u napadu nedojebanog ronalda protiv Iuliana, pa do "dopinga" Juventusovih igrača insinuiranog od onog insuficijenta luzerskog zdeneka zemana pa do Farsopolija.

Svi procesi na kojima je Juventus/Moggi bio:

  • Računovodstvene malverzacije: oslobođen na civilnom sudu (interluzeri i silvioluzeri su se naravno spasili ZASTAROM. :kava:
  • Doping - SVI oslobođeni na civilnom sudu (Juventus, Giraudo i Dr. Agricola)
  • Farsopoli - Juventus oslobođen već u prvostupanjskoj presudi
  • Moggi je zatvorio suca Paparestu u svlačionicu - finalna presuda civilnog suda da se "događaj nije dogodio"
  • Moggi/Juventus je namještavao utakmice - Fail. Oslobođen na civilnom sudu u potpunosti
  • Proces monopola nad igračima GEA - Fail. Svi u potpunosti oslobođeni za nogometne optužbe.


Uglavnom vjerovatno sam koji proces i zaboravio no to nije niti poanta mojeg nabrajanja procesa na kojima je optuženik bio Moggi ili Juventus. Poanta je bila da unatoč što živimo u 21 stoljeću i te presude su JAVNE i DOSTUPNE svakome tko želi potrošiti pola sata svojeg dragocjenog vremena uvijek ćete i dalje čuti iste ove stvari od dežurnih iskompleksiranih luzera anti-juventina. Sve od jednog ćete slušati iste stvari kao da te oslobađajuće presude sa, za razliku od klaunovsko-sporstkih, ozbiljnih civilnih sudova uopće ne postoje. I kao da nitko nikada nije nikada čuo niti za jednu. Ili se pravi da nije.

U imaginaciji spodoba s kojima i nasreću i nažalost dijelimo sportska borilišta u Italiji Juventus će uvijek biti lopov. Uvijek. I dopingiran. Uvijek. I oni koji su namještali utakmice. Uvijek. I oni kojima je trener Conte namještao utakmice. Iako je jedan pokajnik kojeg su uhvatili na djelu rekao jedno a 25 drugih suprotno i "oslobodili" Contea. Uvijek. Jebeš sve presude civilnih sudova kada "mi" antijuventini znamo da su lopine.

Conte će uvijek biti dopingiran, lopov i sada i član kladioničarske mafije. Za antijuventine. Što god odlučio Conte napraviti ishod će uvijek biti isti za mentalno insufincijentne osobe kojima je u životu jedina smislena radnja koju mogu napraviti širenje religije anti-juventinizma.

Opcija A: 

Ako se Conte nagodi: "Evo vidi lopine priznao. I to javno! Znao sam ja to godinama evo ti dokaza sada!"

Opcija B:

Conte se NE nagodi nego ide na sud i oslobode ga: "Evo znao sam! Jebem ti pravdu i sudove, sve korumpirani! Sigurno je Juventus platio i ove suce da ovu lopinu od Contea oslobode! Sudove da ti jebem! I ovaj puta su se izvukli! Pa dokle više!"

Opcija C:

Conte se NE nagodi nego ide na sud i osude ga: "Evo ti ga lopina! Konačno uhvaćen i kažnjen za sva svoja sranja! Ima pravdeeeeeeeee! Hik." :kava:

Ne treba biti nikakav hibrid genija i proroka da se predvidi točno ovakav rasplet post-Scommesopolija nego je dovoljno malo čitati bolesno-patološke sajtove drugih navijača Serie A a nekada i sa njima malo popričati. Sve je jasno. A jasno je bilo desetljećima. Svima.


Kada smo sve ovo objasnili postavlja se pitanje: Koga boli krasan kurac što anti-juventini misle o Juventusu? Niti jedna oslobađajuća presuda neće intelektualnim i ljudskim spodobama ikada promijeniti mišljenje o Juventusu pa što ti smeta da si se i nagodio sa mafijašima iz FIGC-a o kazni o 3 mjeseca? Ionako bi rekli da si kriv i ovako i onako.

I zato Conte: nagoditi se sa mafijašima, odraditi tih 2-3 mjeseca i vidimo se najkasnije u oktobru 2012 da dignemo još nekoliko trofeja ove sezone.

Što se tiče Pepeove obrane on je ionako poručio da ide na sud i da ga ne zanima ništa drugo a Bonucci i sa nagodbom će dobiti minimalno godinu dana tako da se njemu baš i ne islpati se nagoditi nego "mora" na sud ne se braniti nego dokazivati da nije kriv jer tako funkcionira smiješna sportsko-sudska praksa.

2 komentara:

Anonimno kaže...

With havіn so much сontent and aгticles
dо уοu eνer run into anу іѕѕueѕ of plаgoгism or copуright іnfгіngement?
My blog has a lot of unique соntеnt І've either written myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my agreement. Do you know any solutions to help protect against content from being ripped off? I'd genuіnelу аpprecіаte it.


Herе iѕ my blοg post; V2 Cigs
my webpage - www.sfgate.com

Anonimno kaže...

Howdy! I know this iѕ somewhаt off toрic but I was wonԁeгіng ωhіch blog platform are you using foг this
websіte? I'm getting sick and tired of Wordpress because I've had issueѕ ωith
hackers and І'm looking at options for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

Feel free to surf to my webpage :: visit this weblink