utorak, 10. srpnja 2012.

Napoli naporno radi da dovede Pazzinija


Giampaolo Pazzini ide u Napoli - transfer news Italia
Giampaolo Pazzini ide u Napoli

Nakon što je na nedavnoj službenoj prezentaciji momčadi kreatura iz grada Milana pred navijačima i mikrofonom izjavio kako "Nažalost, više nije dio interovog projekta", Giampaolo Pazzini je u ovim satima dobio ponudu Napolija.

Prirodno talentirani klaun, preloš glumac u stvarnom životu, odličan producent imbecilnih filmova te vlasnik i predsjednik Napolija gianfranco de laurentiis radi na tome da se Pazzinija dovede u Napoli.

"Zašto?", pitate se vi koji tek odnedavno pratite najvjerodostojniji izvor informacija o Juventusu u Svemiru, tj ovaj blog? Zato što je odavno napisano i potvrđeno da je Edinson Cavani Juventusov igrač. I sada treba zamjena za njega pa je zato de laurentiis zatražio 10 dana vremena za finaliziranje operacije "Cavani u Juventusu".

I još jedna potvrda o vjerodostojnosti informacija na ovome blogu je istinita vijest o pokušaju dovođenja Pazzinija u Napoli. To samo znači da je Cavani prodat, a vi dragi čitatelji, jedini na svijetu znate i kome. Idemo po 9 od 9 ubrzo. Easy. :kava:

Linkovi za daljnje čitanje i upoznavanje sa svim detaljima "Operacije Cavani": 

Broj komentara: 14: