nedjelja, 8. srpnja 2012.

Eljero Elia u Werder Bremenu na liječničkim pregledima

Ejlero Elia u Werder Bremenu

Evidence: http://www.werder.de/de/profis/news/39906.php

Kao što sam napisao prije 2 I POL DANA a niti jedan svjetski medij nije imao pojma o tome, Eljero Elia je potpisao za Werder iz Bremena. Ugovor je na 4 godine.

Link moje vijesti: http://enzogiovanni.blogspot.com/2012/07/eljero-elia-potpisao-za-werder-bremen.html

Više o Eljeru Elii ovdje: http://enzogiovanni.blogspot.com/search/label/eljero%20elia

I što dalje reći? Koju poruku poslati dežurnim lobotomcima koji kritiziraju ovaj blog po Internetu? Najinteligentije bi bilo im reći da odustanu jer ne prolaze baš dobro, ali, komu bi se mi normalni onda smijali? Bolje je ovako, osim točnih i provjerenih informacija dobijemo i materijal za smijanje u vidu komentara kategorije "lobotomac". A i to malo čovjeka veseli u životu. :kava:

Rezime: 

I dalje smo na 100% na ovome blogu. 7 od 7 do sada. Da, da, dragi čitatelji, 7 od 7 potvrđenih informacija za koje smo potvrde dobili na službenim stranicama klubova. I tom postotku i dalje težimo. 100% ili ništa. :kava:


PS Da preduhitrim one koji će me pitati kako smo došli sa 5,5 na 7: Lucia sam odlučio brojati kao cijeli pogodak a ne samo pola boda. Zašto? Zato što su službene informacije po SKY-u i ostalim medijima čak i 15 sati prije Lucijevog liječničkog pregleda bile da se još uvijek pregovara i da nije sve riješeno sa Luciom.
Ja sam vam vijest o prelasku Lucia u Juventus dao 3 dana prije toga. Tako da je to pun pogodak.
Još jedan razlog zašto Lucia brojim kao pun pogodak? Zato što mogu. :kava:

Broj komentara: 11: