nedjelja, 22. srpnja 2012.

Fiorentina želi Marronea u Operaciji Jovetić

Fiorentina želi Lucu Marronea
Fiorentina želi Lucu Marronea
Inzenziviraju se pregovori sa Fiorentinom glede Operacije Jovetić. Moji informatori mi govore da je Jovetić popizdio na upravu Fiorentine jer su mu obećali da će ga prodati do kraja mjeseca, obećanje koje su ispunili njegovom suigraču Valonu Behramiju. Nije za odmet ponovo napomenuti da i Jovetić i Behrami imaju istog prokuratora Falija Ramadanija kojeg je Juventus već "udobrovoljio" tako što je nedavno kupio 19-godišnjeg njemačkog crnogorca Hasana Pepića.

Zadnja kontra-ponuda Fiorentine uključuje proizvod Juventusove škole Lucu Marronea kojeg fiorentini žele vidjeti u klubu bilo putem defintivnog transfera ili putem suvlasništva. S obzirom da je Antonio Conte osobno vodao malog Marronea gdje god je bio teško će Juventus, a pogotovo Conte pristati na takav deal. No, budimo iskreni, Marrone mora igrati da bi odradio taj posljednji korak koji dijeli iznimne talente kao što je on od vrhunskog nogometaša i ništa mu ne bi bolje došlo nego da ode u jednu momčad kao što je Fiorentina koja neće imati problema da mu povjeri u ruke cijeli vezni red.

Samo se nadam da nakon godinu-dvije nećemo ponovo iskrcati 10+ milijuna € da ga vratimo nazad kao što smo napravili sa Giovincom.

Nevezano za Marronea, dolazimo do potvrde da su pregovori sa Fiorentinom u izrazito uznapredovaloj fazi i da ću vam, vjerojatno, jako brzo moći saopćiti da smo kupili Jovetića. A tu vijest ćete, dragi moji čitatelji, dobiti u svjetskoj premijeri, kao što ste veliku većinu vijesti do sada i dobili. :kava:

Daljnje čitanje o Operacji Jovetić:PS Hvala svima na čestitkama za rođendan i obavještavam vas da smo sa vašim klikanjem reklama došli do 11,5 % prikupljenih novaca od našeg targeta do 31.08, a target je 3 boce Shiraza s kojima ćemo proslaviti najbolji Juventusov mercato unazad 15 godina. Hvala još jednom i samo tako nastavite.

4 komentara: