nedjelja, 22. srpnja 2012.

Fiorentina želi Marronea u Operaciji Jovetić

Fiorentina želi Lucu Marronea
Fiorentina želi Lucu Marronea
Inzenziviraju se pregovori sa Fiorentinom glede Operacije Jovetić. Moji informatori mi govore da je Jovetić popizdio na upravu Fiorentine jer su mu obećali da će ga prodati do kraja mjeseca, obećanje koje su ispunili njegovom suigraču Valonu Behramiju. Nije za odmet ponovo napomenuti da i Jovetić i Behrami imaju istog prokuratora Falija Ramadanija kojeg je Juventus već "udobrovoljio" tako što je nedavno kupio 19-godišnjeg njemačkog crnogorca Hasana Pepića.

Zadnja kontra-ponuda Fiorentine uključuje proizvod Juventusove škole Lucu Marronea kojeg fiorentini žele vidjeti u klubu bilo putem defintivnog transfera ili putem suvlasništva. S obzirom da je Antonio Conte osobno vodao malog Marronea gdje god je bio teško će Juventus, a pogotovo Conte pristati na takav deal. No, budimo iskreni, Marrone mora igrati da bi odradio taj posljednji korak koji dijeli iznimne talente kao što je on od vrhunskog nogometaša i ništa mu ne bi bolje došlo nego da ode u jednu momčad kao što je Fiorentina koja neće imati problema da mu povjeri u ruke cijeli vezni red.

Samo se nadam da nakon godinu-dvije nećemo ponovo iskrcati 10+ milijuna € da ga vratimo nazad kao što smo napravili sa Giovincom.

Nevezano za Marronea, dolazimo do potvrde da su pregovori sa Fiorentinom u izrazito uznapredovaloj fazi i da ću vam, vjerojatno, jako brzo moći saopćiti da smo kupili Jovetića. A tu vijest ćete, dragi moji čitatelji, dobiti u svjetskoj premijeri, kao što ste veliku većinu vijesti do sada i dobili. :kava:

Daljnje čitanje o Operacji Jovetić:



PS Hvala svima na čestitkama za rođendan i obavještavam vas da smo sa vašim klikanjem reklama došli do 11,5 % prikupljenih novaca od našeg targeta do 31.08, a target je 3 boce Shiraza s kojima ćemo proslaviti najbolji Juventusov mercato unazad 15 godina. Hvala još jednom i samo tako nastavite.

4 komentara:

Anonimno kaže...

Hello are using Wordpress for yоur blog platform?

I'm new to the blog world but I'm tгying to get staгteԁ аnd sеt uρ
my own. Do уou require аnу coding knoωlеdge to mаkе your own blog?
Any hеlp woulԁ be rеally аppreciatеd!



Fеel free to visit my blog; V2 Cigs

Anonimno kaže...

Ηi mаtes, goοԁ pieсe of wгiting and
plеasant urging commented at this place, Ι
am in fаct enjoying by these.

My wеblog :: silk'n hair removal

Anonimno kaže...

I'm extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare to see a great blog like this one nowadays.

Feel free to visit my weblog; b88ucket.info

Anonimno kaže...

Hello, I think your ѕite might be having browѕer cοmpatibility іsѕues.
When I look аt уour blog sitе in Ιе, it looks fine but when opening in Internеt Explorer, it has some overlaρping.
Ι juѕt wаnteԁ to giѵe
yοu a quick headѕ up! Other then thаt, amazing blog!


Reνiew my sitе Vaccineeducationonline.Org