nedjelja, 8. srpnja 2012.

Juventus poslao ponudu Fiorentini za Jovetića: Matri + 13 milijuna €

Juventus poslao ponudu Fiorentini za Jovetića: Matri + 13 milijuna €
Matri + 13M € za Jovetića
"Operacija Jovetić" se pomalo zahuktava. Juventus je poslao i službenu ponudu Fiorentini: Alessandro Matri + 13.000.000 €. S obzirom da je Jovetićeva raskidna klauzula negdje oko 30 M € Juventusova ponuda je u skladu s očekivanjima Fiorentine.

Fiorentina sprema radikalnu rekosntrukciju momčadi no jedini način da to naprave je da prodaju svojeg najboljeg igrača. Zašto? Zato što i oni, kao i ac bilan i fc intermafijaši, nemaju centa u kasi.

Još jedan igrač koji je, uz Jovetića, i službeno zatražio prodaju je i Valon Behrami. I za njega kao i za Jovetića trener Montella je dao zeleno svjetlo u vezi transfera. Oba igrača imaju za prokuratora Fali Ramadanija koji je nedavno "uvalio" Juventusu Hasana Pepića, mladog njemačkog crnogorca koji će negdje na posudbu.

Čekamo odgovor Fiorentine.

Što se tiče Matrija, on u džepu ima ponudi luzerskih plačipički iz ac bilana, a najviše ga želi plačipička allegri, njegov trener još iz Cagliarija. No problem je što ac bilan nema prebite pare pa već uhodanom "metodom plačipička galliani" pokušavaju dovesti igrača besplatno na posudbu. Neće ići mlatimudane, neće ići. :kava:

PS Sve ostale ponude za Jovetića (Chelsea, Liverpool, etc) su obična izmišljotina. I da jesu istinite, Crnogorac hoće ostati u Italiji.

1 komentar:

Anonimno kaže...

I thinκ whаt уou said mаde a bunсh of senѕe.
Вut, thіnκ аbоut this,
suppose you added a little cоntеnt? I mean, I
don't want to tell you how to run your website, however suppose you added a headline that grabbed folk'ѕ attention?
I meаn "Juventus poslao ponudu Fiorentini za Joveti�a: Matri + 13 milijuna �" iѕ kіnda boгing.
You ought to glance at Yahoo's home page and note how they write post headlines to get viewers to open the links. You might try adding a video or a related pic or two to get people interested about what you've got to sаy.
In mу opinion, it сould bring youг blοg a littlе lіvelier.


Feel free to vіsit my web pаgе ... Http://Www.Sfgate.Com/Business/Prweb/Article/V2-Cigs-Review-Authentic-Smoking-Experience-Or-4075176.Php