utorak, 10. srpnja 2012.

Intervju o Jovetiću i Matriju - sportski direktor Fiorentine lobotomac Daniele PradèNedojebani sportski direktor Fiorentine u narodu poznat kao daniele pradè, bivši romamerdista koji je kao i klub u kojem je radio svojim idiotarijama uveseljavao široke narodne nogometne mase, je uživo izjavio ove stvari:
  1. Jovetić nije na prodaju
  2. ako dođe ponuda od 30 milijuna € sjesti ćemo i razgovarati
  3. nitko do sada nije dostavio niti jednu ponudu za Jovetića
  4. nitko se do sada nije raspitivao za Jovetića

S obzirom da se broj 1 i broj 2 odmah međusobno isključuju jasno vam je s kakvim mentalnim bolesnikom imamo posla. S tipičnim šizofrenim romamerdistom simplex vulgaris. :kava:

Da vam ja točno prevedem što je istina za razliku od ovoga što je mentalko romemerdista izblebetao na TV-u. Fiorentina nema centa u kasi i ako ne proda Jovetića ne može niti započeti svoj ljetni mercato, a jebeno treba rekonstrukciju momčadi da ne ispadne iz lige.

I tu dolazimo do točki 3 i 4. Došle su barem dvije službene ponude za Jovetića; jedna Juventusova i jedna Napolijeva. Obje odbijene. Došla je i druga od Juventusa: Matri + 13 M € kao što sam pisao ovdje: http://enzogiovanni.blogspot.com/2012/07/juventus-poslao-ponudu-fiorentini-za.html. Još se čeka odgovor, no biti ćete, dragi čitatelji & hateri, pravodobno obaviješteni o tome. Još sigurno znamo da se je Arsenal od onog nimroda Wengera i službeno raspitivao za Jovetića.

No dovoljno je čuti pradeov odgovor na točke 1 i 2 pa je i prokariotu koji moderira neki nedojebani forum jasno da je Jovetić itekako na prodaju i da je već sada daleko od Fiorentine. A tako će i biti. Već je dao Conteu i Juventusu zeleno svijetlo te čekamo da Fiorentina bude zadovoljna sa igračima koje ćemo, uz lovu, ponuditi.

Stay tuned i klikajte mi na reklame do besvjesti da si zaradim za 3 boce vrhunskog Shiraza s kojima ću proslaviti, zajedno sa vama, ovaj veličanstveni Juventusov mercato. :kava:
Thanks,

Broj komentara: 18: