petak, 20. srpnja 2012.

De Laurentiis je spustio cijenu na 50.000.000 € za Cavanija

Nedojebani insuficijentu, koga ti misliš zajebavati?
Nedojebani insuficijentu, koga ti misliš zajebavati?

Klaun de laurentiis je od početnih 100M €, pa 70 M pa sve one izmišljene gluposti što ste ikada pročitali na ikakvim svjetskim portalima slobodno zaboravite.

Jedini izvor pravih i vjerodostojnih vijesti koje ćete ikada dobiti na svijetu je ovaj blog. I to u većini slučajeva u svjetskoj PREMIJERI (premijera okvirno znači "prije od svih", to je za one malo sporije, cmokić hateri).

Idemo sa pravim vijestima. Prvi de laurentiisov zahtjev je bio 65.000.000 €. Nakon tjedan dana spustilo se na 60.000.000 €.
Prošlo je nekoliko desetina dana i cijena je trenutno 50.000.000 € casha.

Svi razumni i normalni ljudi, osim neobrazovanih lobotomaca, vide kakav je trend. Prema DOLJE. Drugih kupaca nema, uzalud ti da Cavanija nudiš i Chelseau.

A, dragi moj klaunu de laurentiisu, biti će PUNO PUNO veći trend prema dolje kada potpišeš prodaju Cavanija Juventusu. Imamo te u šaci a nama nećeš prodavati te fore primjerene raznoraznim nedojebanim studentićima koji moderiraju kojekakve forume na Balkanu. Ipak smo mi Juventus.


PS sve što je pisano malim početnim slovom ima svoj razlog tako da bih zamolio čitatelje da mi više ne šalju mailove mojih pravopisnih "pogrešaka". Još i k tome, ovo nije nikakav blog o natjecanju u gramatici ili poeziji, ovdje  razgovaramo o nogometu. :kava:
PPS Thanks.

2 komentara:

Anonimno kaže...

Everybody seemеd to be pleased with thе prοduct, with the speedinesѕ of the shippіng, and
whеn they did have іnquiries
or сοnceгns, client serviсе wаs rapіd tο support.


Look at my web page: v2 cigs coupon code

Anonimno kaže...

The signals connect with concentrated nerve places, which in turn spread the signal
to the whole abdominal area.

my web site; the flex belt review