nedjelja, 1. srpnja 2012.

Lucio u Juventusu

Lucio signs for Juventus
Lucio potpisao za Juventus
Da, da, ekipo, vijest je istinita. Igraču je dat ugovor na 2 godine i čak je i pristao doći za manju plaću od one koju bi dobio drugdje.

Evo tipičan primjer kako ide mercato: target 1 ti ga ne žele prodati, target 2 je jebeno preskup, target 3 je OK ali si u pregovorima i uleti ti šansa uzeti jednog odličnog braniča za 0 (NULA!) € i to i napraviš.

Kao što znaju već i vrapci na grani, Conte je htio jednog od Ranocchia, Ogbonna i Bruno Alves. Tko bi pomislio da će Lucio, od milja zvani Lusssssio, prekinuti suradnju sa mentalnim spodobama iz grada Milana s kojima je imao još 2 godine važećeg ugovora i biti na tržištu za 0 (NULA!) €?
Ama baš nitko, čak ni spodobe iz grada Milana. :kava:

Profil igrača mi odgovara: ekstremno iskusan, fizički još uvijek vrhunski spreman, može igrati i u obrani sa 3 ili 4 od iza. Za rezervu se ne može tražiti bolje, pogotov za ovu cijenu.
Lucio ima jednu lošu karakteristiku: agresivan je i radio puno faulova. Dok je igao u intelektualnim patuljcima iz grada Milana te je imao dozvolu za ubijanje to nije bio nikakav problem no sada kada je u Juventusu i kada te dozvole od sudaca više nema morati će se malo pripaziti sa faulovima.

Bilo kako bilo meni je stoperska linija Chiellini, Bonucci, Barzagli, Caceres i Lucio među boljima u Europi. Nema tu puno priče.

Još jedna opaska: trošak od 0 (NULA!) € za dovođenje obrambenog igrača znači ušteđeni novac koji će se preusmjeriti u napadače. A to je još jedna potvrda da u napadu dovodimo 2 kapitalca sa velikim "K". Sada ostaje za srediti lijevog beka (atalantino Peluso je odavno blokiran, ako bude koja prilika za nekog jačeg dovesti će se nekog izvan Serie A) i 3 ili čak 4 napadača.

Zaključak ove operacije jest: BRAVO MAROTTA! :kava:

1 komentar:

Anonimno kaže...

Аfter I initiаlly cοmmenteԁ
ӏ sеem to hаve clicked on the -Notify me when new commentѕ are addеd- checkbox and nοw whenеver a comment іs addeԁ
ӏ reсеive 4 еmails with the exact ѕamе comment.

Perhaps there is а means yοu сan гemοve me
from that service? Кudos!

Fеel free to suгf to my wеblog:
v2 Cigs Reviews