četvrtak, 5. srpnja 2012.

Cavani je Juventusov igrač 100%

Edinson Cavani je Juventusov igrač - Cavani is Juventus' new player
Edinson Cavani je Juventusov igrač
Danas se u hotelu Hillton u Milanu (da, hotel od one nedojebane glupačice imena paris) dogodio izuzetno važan sastanak između Juventusa, Napolija i Cavanijeve pratnje i završen je pozitivno za sve strane. Juventus želi Cavanija, Cavani želi Juventus a onaj nedojebani predsjednik napolija de laurentiis je konačno skužio da ne može jedan kurac napraviti ako mu igrač ni pod koju cijenu ne želi ostati u klubu. Sve barijere su skinute što se tiče operacije Cavani.

Potvrđujem što sam napisao prije 15 dana o Cavaniju. Tada sam imao samo jednu potvrdu ali sam mu/joj vjerovao jer se dokazao/la više puta tijekom svih ovih godina što se tiče mercata Juventusa.

Sada sam već na 3-4 potvrde informacije i APSOLUTNO POTVRĐUJEM DA JE EDINSON CAVANI JUVENTUSOV IGRAČ!

I ovo ste čuli prvi puta ovdje, na ovome blogu, PRVI U SVIJETU. :kava:
Mogli bi mi zahvaliti klikanjem na jednu od reklama da pokažete svoju zahvalnost tako da ja dobijem simboličnih 0.1 € od klika mwuahahhahahahhaaaak.

No, iskreno, ne trebate klikati ni na što, preozbiljan sam čovjek da bi zarađivao nekih 100 € mjesečno pišući neki blog ali ipak i ta sitna cifrica čovjeka veseli jer označava simboličnu zahvalnost za moj trud. Da se razumijemo, pišem ovaj blog i rezimiram sve provjerene i vjerodostojne vijesti isključivo da svim Juventinima sa hrvatskog (balkanskog) govornog područja dam istinite i vjerodostojne informacije o mercatu Juventusa a i da se pritom malo osobno zabavim. Ah, da, i da išamaram nedojebane lobotomce ili moje hatere na Internetu.
I u svemu sam, barem dosad, apsolutno uspio, uspješnost mi je na 100%.

Za kraj ponavljam ono što sam napisao prije 15 dana: DOBRODOŠAO EDINSON!


PS Kada se oni nedojebani šupci osvjeste i skuže da Robin Van Persie neće nikada niti u snu igrati za Juventus biti će kasno. Zašto će biti kasno? Jer ćemo se im mi odavno smijati kao malim nedojebani budalicama. I uživati ćemo u tome. Yawn. :kava:

Broj komentara: 6: