srijeda, 4. srpnja 2012.

Lucio na liječničkom u Torinu

Dečko imena Lucimar, u narodu zvan Lucio, ali od mene zvani "Interkriminalac Lusssssio", je danas doletio iz Brazila i odradio liječnički pregled u Torinu.

Lucio does his medical for Juventus in Torino
Lucio na liječničkom u Torinu

Lucia ne računam kao "pogođenog" jer baš nitko živ na svijetu nije znao da se s njim uopće i pregovara. Marotta nas je sve izjebo kao što nas je i prošle godine izjebao sa Vidalom koji je stigao iz vedra neba bez da itko išta zna.

No, recimo da Lucia računam kao "pola boda" jer sam 1.7.2012. u ovom članku potvrdio da je definitivno kupljen, a to do tada niti jedan medij nije znao nego se pisalo o pregovorima.

Znači 5,5 od 5,5 ili, za moje hejtere koji su poslovično malo spori u svemu a pogotovo u matematici,  100%. :kava:
I dalje smo na 100% na ovome blogu. Yawn, koja dosada. :kava:


PS Jedna anegdota govori da je Conte Lucia tražio još prošle godine no mafijaši iz grada Milana ga nisu htjeli prodati. Super potez, sada su ga dali besplatno a i Conte je dobio jednu svoju novu igračku koju je uvijek htio. Bravo Marotta!

2 komentara:

Anonimno kaže...

Thе item is all-naturаl and mіnus any siԁe-effеctѕ and claimed to giѵe ѵisible finаl results in beneath 4 ωeeks.


Herе is my blog post http://www.prnewswire.com/news-releases/trilastin-review-and-latest-coupon-Code-savings-released-at-awesomealldaycom-190256601.html
my web page > http://www.prnewswire.com/news-releases/trilastin-review-and-latest-coupon-code-savings-released-at-awesomealldaycom-190256601.html

Anonimno kaže...

Μаnufactureгs don't have the ideal to claim that their products are efficient or even the very best until credible benefits are showcased and confirmed by the clients.

Feel free to surf to my site :: www.totocando.com.br