subota, 28. srpnja 2012.

Nedojebani klaun de laurentiis pokazuje svoje pravo lice - nedojebanog klauna

Klaun u cirkusu u nastupu sa lavovima
Klaun u cirkusu u nastupu sa lavovima
Znate novi vic? napoli, u vidu nedojebanog klauna de laurentiisa, ne želi igrati Super Kup Italije u Kini!

Wow. Sama vijest po sebi ne bi bila nešto iznenađujuća da nema debelu pozadinu. Naime, prvi i JEDINI imbecil koji je mjesecima vikao na sav glas da se igra u Kini je bio, pogađajte, baš de laurentiis.

Slušali smo mudrovanja i pametovanja kako "treba promovirati talijanski brand na najbitnijem novom tržištu" i sve one srednjoškolske i studentske gluparije kojima nas je Zlatko (poslavenizirano od Aurelio) mudro uveseljavao sve ove ljetne dane.

Formula natjecanja Super Kupa Italije je takva da se igra jedna utakmica i to na terenu prvaka Italije, a to bi, za onaj dio mojih nešto sporijih čitatelja sa selektivnom memorijom, ove godine bilo u Juventus Stadiumu u Torinu. Prvo se morao naći datum odigravanja utakmice zbog putovanja na tako daleko mjesto pa je i tu bilo svakakvih trzavica i zbog prenatrpanog ljetnog kalendara te se je konačno usuglasilo sa 19.08.2012. Dogovorivši se za mjesto i vrijeme igranja Super Kupa Juventus je prije mjesec dana otkazao unosnu i dobro plaćenu turneju po SAD-u na kojoj je trebao odraditi završni dio ljetnih priprema i odmjeriti snage sa DC United, PSG-om i Real Madridom.  

Odjednom, nedojebani klaun de laurentiis se predomislio od "spašavanja talijanskog nogometa" i "brandiranja njihovog proizvoda u Kini" te nakon svih mogućih rezerviranih stvari od putovanja do smještaja igrača i tehničkog osoblja sada traži da se Super Kup igra u Italiji!
Mwuuuuuahahahahahhaakk, reći će svatko tko ima više neurona u lubanji od bilo kojeg političara sa Balkanskog područja, a to je većina stvorenja vrste homo sapiens, čak i onih maloumnih sa kojim kromosomom viška, i zapitati se u čemu je i gdje je "kvaka 22"?

E pa, pripremite se: klaun de laurentiis traži da se igraju 2 utakmice Super Kupa, prva naravno u Torinu a uzvrat u Napulju! Mentalni insuficijentu, ajmo promijeniti još par pravila kao recimo da u slučaju neriješenog rezultata automatski dobiva momčad koja ima sjedište južnije na zemljopisnoj karti ili da momčad čiji predsjednik drobi idiotarije od jutra do mraka a inicijali su mu ADL može igrati sa 15 igrača u polju. I sva ta pravila promijenimo pola sata prije druge utakmice. :kava:

Niti u Somaliji, i to u onom dijelu gdje vide pitke vode samo kada kiša padne a cipele samo kada neka UN-ova Plava Kaciga zaboravi svoj primjerak Playboya u prašini, nisu tako neprofesionalni i neozbiljni. Ali to je potpuna normalnost za jedan grad kao što je Napulj za kojeg se, u komparaciji, čak i najgori dio splitskog geta i ponaša i razmišlja kao zona oko CERN-a u Ženevi gdje najbriljantniji umovi svijeta pokušavaju otkriti srž stvarnosti nama jedinog poznatog Svemira tražeći, između ostaloga, i Higgsov bozon.
U Napulju su tu realnost već odavno pronašli, zove se "Moja prijateljica šizofrenija" pod čijim se neumornim i općeprisutnim patronatom i dižu ujutro i zaspu uvečer. Točno sjeda na svoje mjesto ona stara poznata poštapalica "Da Firenze in giù l'Italia non c'e più" (Južno od Firence nema više Italije).

Da rezimiramo, Zlatko, ti si neprikosnoveni idiot i kao takav apsolutno zaslužuješ da budeš na čelu jednog tako prestižnog kluba kao što je napoli. Svakoj nedojebanoj budali svoje veselje. Yawn. :kava:


PS Ma jebo te ja da te jebo mentalni insuficijentu. :kava:

2 komentara:

Anonimno kaže...

Saved as а fаvorіte, I love
your ωeb site!

Also vіsit my web page: freeplrarticles.astrainingcenter.com

Anonimno kaže...

Ηave you eveг thought about іncluding а little
bit moгe than јust your artісlеs?
Ι mean, what уou say iѕ vаluable аnd all.
Ηоwever just imagine if you addeԁ sοme great
imаgeѕ oг vіdeoѕ to giѵe your posts more, "pop"!
Your cоntent іs excellent but wіth рics and cliρs,
thiѕ ѕite cοuld undеniably be
one of the ѵеrу best in its field. Great blog!


Hеre is mу blog post; V2 cigs Reviews