utorak, 12. lipnja 2012.

AC Plačipičke, pardon, ac bilan, nema centa u kasi!

Normalni radni dan u uredu nedojebanog gallianija
Normalni radni dan u uredu nedojebanog gallianija
Nešto normalniji klub iz grada Milana, ali ne baš previše normalniji, će prodati i Thiaga Silvu i Ibrahimovića. Čitam po blogosferi da će prodaja dva ponajbolja igrača plačipički omogućiti financiranje transfer kampanje za sezonu 2012/13.
Imam jedno iznenađenje za sve te nedojebance: neće. :kava:

ac bilan je u ogromnim dugovima, kasa je prazna da praznija ne može biti a Silvio Berlusconi je nedavno izgubio parnicu po kojoj mora platiti odštetu jednom švicarskom businessmanu od oko 500.000.000 € (da petsto milijuna lobotomci iz Milana!). I sada više nema para za ac bilan. To je poruka koju je Silvio poslao onom luđaku gallijaniju.
Novac od prodaje brazilca i "šveda" će ići isključivo u smjeru krpanja milijunskih dugova koje ac bilan ima već desetljećima. I praktički samo tamo.

Nova "gazdarica" plačipički iz grada Milana jest Silvijeva kćerkica Barbara Berlusconi a ta ne jebe živu silu, ne jebe 2% klub, ne jebe 2% bolesnika gallijanija te ne jebe 2% investiranje u pojačanja. Jedino što ju jebe jest čista lova i zarada od kluba.

Ah, da, jebe ju i Alexandre Pato. :kava:

Barbara Berlusconi & Alexandre Pato na taktičkom sastanku prije utakmice
Barbara Berlusconi & Alexandre Pato na taktičkom sastanku prije utakmice
Barbarin dečko je, pogodili ste, napadač ac bilana. gallijani ga je htio uvaliti PSG-u još prošlo ljeto da bi vratio dugove. Pogodite na kakvu je to reakciju naišlo kod sadašnje gazdarice kluba? Skoro je galliani ispraćen u Pariz i to zauvijek. Rezultat svega je da sada ostaju za prodati samo Thiago Silva i Ibro.


No i da nije tako kako jest, ac bilan mora zamijeniti praktički cijelu momčad i to ne bi uspio napraviti u slijedećih 2-3 sezone čak i da imaju novaca za to. 
Lobotomizirani bilanisti neka se pomire što prije sa činjenicama: slijedećih 4-5 godina neće moći nadoknaditi zaostatak za ovim Juventusom. Čak niti da dođe 2-3 šeika u klub.

Life sucks sometimes, ali zato mi ovdje uživamo. :kava:
A tek kako ćemo uživati sa 4-5 Scudetta zaredom?

Broj komentara: 9:

Unknown kaže...

Brate,ti bi trebao voditi ovaj blog o tim transferima koji se ticu Serie A.. normalno posebna paznja juventusu,ali mislim da bi trebao i za ostale izvjestavat :)
poz,redovno te citamo

Red Nix kaže...

Nisam juventin niti bilanista niti sizofrenicar ali jednostavno obozavam tvoj blog. Samo tako enzo.

PS: ajde smisli mi par kul uvredljivih nadimaka za romu (ono u stilu sizofrenicari iz milana, nedojebani bilanisti itd.)

hvala

Unknown kaže...

@ exponto: vijesti o drugim klubovima ću davati samo ako dobijem nešto stvarno zanimljivo. Iskreno, situacija je takva da se nema tu što napisati, jedino Juventus ima financijske mogućnosti kupovati u Italiji, sve ovo ostalo je uvjetovano prvo prodajom igrača nekom šeiku.
Hvala na pohvalama.

Unknown kaže...

@Red Nix: ja sam "izmislio" sadašnji naziv romanista na forumu a to je "romamerdista". To nekako još i prolazi jer se godinama ustalio kao službeni naziv tih mentalaca, no ne bih ti preporučio neki drugi naziv osim ako ne želiš popiti ban.

Forum kojeg vodi iskompleksirani "the edge" (zamisli retardiranijeg nicknamea?) i njegovi bolesnici teško prima neke razumne diskusije. A nije niti čudno da više nitko od stare garde ne piše tamo.

Hvala na pohvalama i pozdrav.

Anonimno kaže...

Može link na ovu izgubljenu parnicu sa švicarskim biznismenom?

Hvala :kava:
Bato

Unknown kaže...

@ Bato

http://goo.gl/nSWNS
Ili u google samo upiši "berlusconi lodo mondadori de benedetti"

Ja sam pogriješio, nije 500 milijuna nego 560! Mwuahahahahhahahaaaaaaaaaaakkk.

Anyway, pogodi zašto već 3 godine kupuju igrače bez ugovora? Nema se loviceeeeeeeeeeeee. A nama je žao. :kava:

cleary kaže...
Autor je uklonio komentar.
cleary kaže...

Udinese, Milan i Napoli najvjerovatnije prodaju svoja 2 najbolja igrača. Mogu nam odmah uručiti naslov. Treba vidjeti što će napraviti Inter, ali nekako ne vjerujem da mogu odmah u borbu s nama, odnosno uz sva naša pojačanja ne mogu 100%.

Unknown kaže...

@Cleary:
Da ostanu momčadi od ove godine i dalje bi interu dali minimum 20 bodova fore.
Neki trener juniora ne može voditi nikakav ozbiljan klub. A još taj Stramaccioni nije ozbiljnog nogometa vidio u životu kao igrač tako da je to smiješno da i da imaju igrače da mogu zaprijetiti za naslov.
Uza sva "pojačanja" predviđam im maksimalno 5-6 mjesto.
Milan je gotov, gotovo je to i ako budu među prvih 5 mogu šampanjac otvoriti. Udinese nikada ne ide na titulu, teško će i slijedeće sezone. Napoli ide u polu-rekosntrukciju jer bez LP ne mogu zadržati najbolje igrače, nikako ne mogu.
A mi ćemo se jebeno pojačati.

Iskreno, sve manje od barem 3 scudetta zaredom bi me jebeno razočaralo. Jebeno.