utorak, 12. lipnja 2012.

AC Plačipičke, pardon, ac bilan, nema centa u kasi!

Normalni radni dan u uredu nedojebanog gallianija
Normalni radni dan u uredu nedojebanog gallianija
Nešto normalniji klub iz grada Milana, ali ne baš previše normalniji, će prodati i Thiaga Silvu i Ibrahimovića. Čitam po blogosferi da će prodaja dva ponajbolja igrača plačipički omogućiti financiranje transfer kampanje za sezonu 2012/13.
Imam jedno iznenađenje za sve te nedojebance: neće. :kava:

ac bilan je u ogromnim dugovima, kasa je prazna da praznija ne može biti a Silvio Berlusconi je nedavno izgubio parnicu po kojoj mora platiti odštetu jednom švicarskom businessmanu od oko 500.000.000 € (da petsto milijuna lobotomci iz Milana!). I sada više nema para za ac bilan. To je poruka koju je Silvio poslao onom luđaku gallijaniju.
Novac od prodaje brazilca i "šveda" će ići isključivo u smjeru krpanja milijunskih dugova koje ac bilan ima već desetljećima. I praktički samo tamo.

Nova "gazdarica" plačipički iz grada Milana jest Silvijeva kćerkica Barbara Berlusconi a ta ne jebe živu silu, ne jebe 2% klub, ne jebe 2% bolesnika gallijanija te ne jebe 2% investiranje u pojačanja. Jedino što ju jebe jest čista lova i zarada od kluba.

Ah, da, jebe ju i Alexandre Pato. :kava:

Barbara Berlusconi & Alexandre Pato na taktičkom sastanku prije utakmice
Barbara Berlusconi & Alexandre Pato na taktičkom sastanku prije utakmice
Barbarin dečko je, pogodili ste, napadač ac bilana. gallijani ga je htio uvaliti PSG-u još prošlo ljeto da bi vratio dugove. Pogodite na kakvu je to reakciju naišlo kod sadašnje gazdarice kluba? Skoro je galliani ispraćen u Pariz i to zauvijek. Rezultat svega je da sada ostaju za prodati samo Thiago Silva i Ibro.


No i da nije tako kako jest, ac bilan mora zamijeniti praktički cijelu momčad i to ne bi uspio napraviti u slijedećih 2-3 sezone čak i da imaju novaca za to. 
Lobotomizirani bilanisti neka se pomire što prije sa činjenicama: slijedećih 4-5 godina neće moći nadoknaditi zaostatak za ovim Juventusom. Čak niti da dođe 2-3 šeika u klub.

Life sucks sometimes, ali zato mi ovdje uživamo. :kava:
A tek kako ćemo uživati sa 4-5 Scudetta zaredom?

Broj komentara: 9: