subota, 9. lipnja 2012.

Manninger ima ponudu Real Madrida u ruci

Alexander Manninger u Real Madridu
Alexander Manninger
Alexander Manninger, treći golman Juventusa, ima ponudu Real Madrida. Pisao sam nedavno da će ići završiti karijeru u rodnu Austriju no s ovakvom ponudom se možda i predomisli i odradi par sezona pod vodstvom onog mentalno zaostalog šizofreničara iz Portugala kojem je specijalnost čekanje sudaca po podzemnim garažama raznoraznih španjolskih stadiona i klaunovska retorika kojom uveseljava nedojebane studentiće po svijetu.


Kao što sam napisao prije puno vremena, Juventus je za trećeg golmana uzeo vratara U19 reprezentacije Nicolu Lealija.

Broj komentara: 5:

Anonimno kaže...

Ispadas jadan sa ovim vrijedjanjima kao ovo sad sa Mourinhom. ;)

Anonimno kaže...

Totalno to, volim svaki dan procitati vijesti na ovom blogu, ali s takvim vrijedjanjima u svakom postu ostavlja se dojam da blog pise frustrirani tinejdjer, a ne odrasla osoba.
Al svejedno, odlican blog, samo naprijed Enzo!

Unknown kaže...

@ anon.
Momci,
Objektivno iznošenje ČINJENICA nije nikakvo vrijeđanje. To je samo objektivno iznošenje činjenica iliti kazivanje ISTINE.
Mourinho je mentalno poremećena osoba sa teškom psihijatrijskom dijagnozom. Da nije bogat bio bi u nekoj ludnici na liječenju. Ovako je samo malo "ekscentričan". A zapravo je samo teški šizofreničar; vidi stvari koje nisu u skladu s realnošću u kojoj svi živimo. A i čeka suce po garažama u Španjolskoj, dokumentirana ČINJENICA.
Slično vrijedi i za interiste. Čast izuzecima koje izrazito poštujem kao osobe no rijetko se nađe netko iz tog tabora koji NIJE potpuni nedojebani mentalni bolesnik koji živi u svojem uvrnutom svijetu.

Da rezimiramo, nitko ovdje nikoga ne vrijeđa na ovome blogu, samo se iznose suhe činjenice.

Anonimno kaže...

Ako ti tako kazes. Al' svejedno je jadno..:/

Unknown kaže...

@ anon od 9.6.2012. 21:44
Istina jest takva kakva jest. Može nam se sviđati ili ne no ipak je istina.
Life sucks sometimes.