ponedjeljak, 4. lipnja 2012.

Zašto Van Persie neće NIKADA igrati u Juventusu

Robin Van Persie
Ovaj blog je napravljen iz samo jednog razloga: da se ne ponavljaju repetitivna pitanja na jedne te iste vijesti o transferima.


Kada se na ovome blogu napiše da igrač XY ne dolazi to znači upravo to, igrač ne dolazi i amen. Mogu medijski portali 1753 puta zaredom ponoviti raznorazne pričice o igraču i Juventusu ali to ne mijenja ništa u stvarnosti. Igrač NE dolazi. Onaj navijač koji prati mercato a koji si želi razbijati glavu s time, sanjariti te o tome bespotrebno gnjaviti druge neka to slobodno čini. Ali to nema puno smisla a niti sebi niti drugima ne radi nikakvu uslugu, dapače. Ima više načina za razbibrigu u životu osim igranja virtualnog Football Managera sa igračima koji NIKADA neće igrati u Juventusu.


Sada kada smo to razjasnili idemo o vijestima o Van Persiju. Kao što je više puta napisano igrač NE dolazi u Juventus (osim ako potpuno ne skrene s uma). Zašto to kažem?


Zato što je igrač bio u Torinu i dobio ponudu od oko 6.000.000 € sa bonusima. Onda je otišao onih nedojebanih mlatimudana od Manchester Citya i dobio ponudu od 12.000.000 € po sezoni i to mu je bazna plaća koja će se godinama POVEĆAVATI!  A Juventus ne bi dao 12 milja godišnje plaće niti onom nedojebanom kokainomanu Maradoni u najboljim igračkim godinama.


I zato kažem da neće doći u Juventus osim ako ne skrene s uma. Ili ako odjednom ne postane interista ili milanista što je zapravo ekvivalentno skretanju s uma.


Zaboravite i Van Persija i nedojebanog Higuaina. Cavani je target a ako ne može on onda je Torres.

Broj komentara: 10: