ponedjeljak, 4. lipnja 2012.

Zašto Van Persie neće NIKADA igrati u Juventusu

Robin Van Persie
Ovaj blog je napravljen iz samo jednog razloga: da se ne ponavljaju repetitivna pitanja na jedne te iste vijesti o transferima.


Kada se na ovome blogu napiše da igrač XY ne dolazi to znači upravo to, igrač ne dolazi i amen. Mogu medijski portali 1753 puta zaredom ponoviti raznorazne pričice o igraču i Juventusu ali to ne mijenja ništa u stvarnosti. Igrač NE dolazi. Onaj navijač koji prati mercato a koji si želi razbijati glavu s time, sanjariti te o tome bespotrebno gnjaviti druge neka to slobodno čini. Ali to nema puno smisla a niti sebi niti drugima ne radi nikakvu uslugu, dapače. Ima više načina za razbibrigu u životu osim igranja virtualnog Football Managera sa igračima koji NIKADA neće igrati u Juventusu.


Sada kada smo to razjasnili idemo o vijestima o Van Persiju. Kao što je više puta napisano igrač NE dolazi u Juventus (osim ako potpuno ne skrene s uma). Zašto to kažem?


Zato što je igrač bio u Torinu i dobio ponudu od oko 6.000.000 € sa bonusima. Onda je otišao onih nedojebanih mlatimudana od Manchester Citya i dobio ponudu od 12.000.000 € po sezoni i to mu je bazna plaća koja će se godinama POVEĆAVATI!  A Juventus ne bi dao 12 milja godišnje plaće niti onom nedojebanom kokainomanu Maradoni u najboljim igračkim godinama.


I zato kažem da neće doći u Juventus osim ako ne skrene s uma. Ili ako odjednom ne postane interista ili milanista što je zapravo ekvivalentno skretanju s uma.


Zaboravite i Van Persija i nedojebanog Higuaina. Cavani je target a ako ne može on onda je Torres.

Broj komentara: 10:

mikidragi kaže...

meni osobno se rvp ne dopada, ali iskreno, nisam ni toresov obožavatelj, a i nisam siguran da bi ga abramović pustio za nama dostupnu cifru. naravno, to samo nagađam iz fotelje.

glede cavanija, apsolutno sam protiv pretplaćivanja i dizanja ega de laurentisu, to mi posebno ide na živce. jbt mi smo juve, treba te cigane poslat u k... normalna cijena, hoćeš nećeš, doviđenja, idemo dalje, a ne davat mela, matrija i tko zna koliko još novaca.

kupit stevana, vratit giovinca, ostavit matrija i qvalju, pare u džep i ćao đaci

Unknown kaže...

Što se tiče Torresa taj meni ne bi igrao niti kao četvrti napadač u Juventusu.

Za Cavanija moramo dati neku lovu, a sveukupne cifre od 50-ak milijuna luđak De Laurentis može zaboraviti. City je pun u napadu, Chelsea kupuje Hazarda i Hulka, Real je pun te na kraju ostaju jedino Barca i PSG od ovih luđačkih klubova koji nam Cavanija mogu uzeti.

Po meni Cavani nema blage veze sa Barcinom igrom i on tamo neće ići jer ga oni ne traže tako da ostaju samo francuzi. A da bira između francuza i nas mislim da tu nema dileme gdje će ići a uostalom Cavani nam je već odavno rekao da. Tako da De Laurentis nema tu puno manevarskog prostora; mora Cavaniju povećati plaću i to barem duplo a to ne želi. Sve ćemo znati za par dana kada bude sastanak Cavanijevih agenata sa Napolijem. Melo ne dolazi u obzir u trampi, želi nazad u Tursku a ima i plaću koju mu Napoli niti u snu ne želi dati.

Jovetić bi mogao biti dobar deal sa trampama ali još se ništa nezna.

mikidragi kaže...

enzo imaš li info kad bi trebali dres predstaviti?

maminho-pedercina kaže...

Obozavam te enzo <3

Unknown kaže...

@ miki: nemam tih info.

Unknown kaže...

@ maminho: hvala, i ja sebe isto.

Anonimno kaže...

enzo ne voli nanda :schmrtz: :(

Unknown kaže...

Torres? Bivši igrač, ne treba nam to. A i kada je to ijedan španjolac išta napravio u Serie A? Ja se ne sjećam ijednog.

Anonimno kaže...

imal sta za Giovinca?

Unknown kaže...

Za Giovinca upravo objavio vijest:
http://enzogiovanni.blogspot.com/2012/06/atomski-mrav-nece-igrati-u-juventusu.html

Kako je tako je.