subota, 9. lipnja 2012.

Kreće valzer sa nedojebanim šizofreničarima iz intera: Silvestre blizu crno-plavih

Matias Silvestre u Interu
Matias Silvestre
Na jednom drugom mjestu sam negdje u 1. mjesecu 2012 komentirajući zimski prijelazni rok napisao da su nas mentalni insuficijenti iz Milana pitali o Milošu Krasiću za posudbu. Naš odgovor je bio razmjena Krasić-Ranocchia.
Izgleda da Conte izrazito cijeni mladog talijana i da ga želi u rosteru da kompletira obranu za sezonu 2012/13. Još jedna potvrda da je Ranocchia na izlaznim vratima i da kreće prema Juventusu jest vijest da je jedan od Juventusovih targeta za obranu Matías Silvestre iz Palerma (uz Astorija) vrlo vrlo blizu besramnim bolesnicima iz grada Milana.

Pregovori o prelasku Ranocchie u Juventus uključuju i 50% Juventusovo vlasništvo nad "Atomskim Mravom" Sebastianom Giovincom koji u slijedećoj sezoni može čak i nositi dres jednostaničnih organizama iz Milana. Kao što sam i prije napisao, Giovinco neće više ikada igrati u Juventusu, tako da su luzeri iz grada Milana realna opcija za njegov nastavak karijere.

S nestrpljenjem očekujem daljnji razvoj situacije i što se tiče Silvestrea i tandema Giovinco/Ranocchia.

Stay tuned.

PS Još jednom dajem iskreno saučešće Juventinu i kolegi Griffsu, najvećem Giovincovom fanu i čovjeku za kojega iskreno mislim da ne bi podnio da Atomskog Mrava gleda u dresu onih intelektualnih i ljudskih spodoba iz grada Milana.
Što reći? Život ide dalje Griffs. Preboliti ćemo Giovinca uz Jovetića i Cavanija.

Broj komentara: 13: