četvrtak, 7. lipnja 2012.

I još jednom odgođen sastanak Cavanijeva pratnja-vrh Napolija

Nedojebani masturbator de laurentiis
E ovo sada već znači da onaj jednostanični primitivni organizam koi se odaziva na ime Gianfranco De Laurentiis jebeno na sve moguće načine želi utrapiti Cavanija negdje u inozemstvo. A očito je da mu ne ide i da će morati ga prodati Juventusu. E da, dragi naboletanci, maznuti ćemo vam vašeg najboljeg igrača i kladim se da prvi služeni gol u dresu Juventusa Edinson Cavani NEĆE proslaviti.
Zašto?
Zato što će prvi službeni meč igrati u Kini u finalu talijanskog Super-Kupa Juventus-naboli. :kava:

Datum slijedećeg sastanka je nepoznat.

Broj komentara: 14:

mikidragi kaže...

enzo šta ti misliš o cavaniju?

Unknown kaže...

Što mislim o Cavaniju? I prije nego je bio u ikakvim kombinacijama sa Juventusom sam mislio da ne postoji na svijetu napadač kojeg bi više volio imati u momčadi, uzimajući u obzir kako igra Conteov Juventus. Po meni No1 napadač za našu igru, apsolutno idealan. A još je i mlad i "jede travu" kako kaže Conte. A i rodio se sa nožićem u zubima. Otvaram posebnu bocu Shiraza ako ga dovedemo.

mikidragi kaže...

sviđa mi se što je borac i terijer, to da. jedino šo se napoli nije susretao sa bunkerima s kakvim ćemo se mi susretati, a imam osjećaj da mu je više odgovaralo kad idu na ne postavljenu obranu.

u svakom slučaju uz cavanija obavezno i desno nekog umjesto pepea (jovetić), slabo će se cavani nadavat golova ako mu on bude centrirao ili kreirao. svak ačast pepeu na požrtvovnosti, skidam kapu, al da je ograničen je.

Unknown kaže...

Mah, znaš što, si misle da Cavani nije sposoban štopat loptu i igrati sitnu i kratku kombinatoriku sa ostalim napadačima. Ja se ne slažem s time. Problem je što ga ne vidimo često u tim kombinacijama jer Napoli igra na kontre. No ja mislim da Cavani može sasvim solidno odraditi i taj dio posla. Nije Van Persie ili ROmario što se tiče tehnike ali snalazi se dovoljno da to odradi.

Dalje, jasno je da umjesto Pepea mora doći jedan jebač s velikim "J" koji zna kreirati u napadu nešto. Munain, Jovetić, bilo koji od ove dvojice dođe ja prezadovoljan. A Pepe neka jede travu kada bude dobio svoje minute.

Anonimno kaže...

Imaš kakve informacije o El Kaddouriju iz Brescie?

mikidragi kaže...

evo, navodno smo ponudili 25 milijuna i krasića ili nekog drugog igrača. nebitno jel cifra točna ili ne, bitno da ga vrebamo.

ln svima

Unknown kaže...

miki, koji je izvor?

Unknown kaže...

@anon od 7.6.2012. 23:16:
Nema info ali ne vidim gdje bi on mogao igrati ako se sprovedu u djelo ovi transfer targeti koje vrebamo: Cavani, Jovetić i Destro.

Unknown kaže...

opps, vidim sada da je ovaj El Kaddouri zapravo veznjak. Čujem da je Skyfo dao vijest ali ja nemam ništa o njemu.

mikidragi kaže...

ma ovdje sam naletio

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=97678

Anonimno kaže...

napokon dobro mjesto za skupljanje juventina.
interukurcu je med za juvebalkan.kakva hrpa idiota na jednom mistu

Anonimno kaže...

Hello I am so glaԁ I found your site, Ӏ reallу founԁ you bу erгoг,
while I ωаѕ browѕing оn Asκјeeve foг somethіng еlse, Аnуways I
аm here now and woulԁ just likе tο say thаnkѕ a lot for а tгеmenԁouѕ pοst аnd a all гounԁ eхciting blog (І alѕo lοve thе thеme/ԁesign), ӏ ԁоn't have time to read through it all at the moment but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the excellent work.

Also visit my web blog - click the up coming site

Anonimno kaže...

Hеllo to all, how is eveгуthing, Ι think every one is getting mοre
from thіs site, аnd your views are nice in
support of new ѵisitors.

Cheсk оut my blog; visit the next Internet site

Anonimno kaže...

FDA , onlу within USA you see thаt , i don't now what believe that on but: 1 . a single real cigarete hawe 4000 **** in it or higher , ok years old die due to the fact yo perform cancer or even who nows , which is absolutly true. 2. one E-Cig consists of i do not understand is just a exampel , 3-100 **** within it . what yo prefere to smoke if you want to stop ?? ask yourself prefer the 3-100 or maybe 3000 but not somting the identical like 40000 chemical compounds . so my opinion **** FDA or what the **** is that name .

Also visit my website :: Eastonliving.Com