ponedjeljak, 18. lipnja 2012.

Pozadina Edina Džeke i Juventusa

OK,
Da malo pojasnimo situaciju oko napadača.
Javio sam za Cavanija i da mi jedan izvor daje da je sve gotovo s njime. I dobio sam i potvrde da jest. Onaj nedojebani parazit i klaun iz Napolija de laurentis je pristao na 30.000.000 € + Giovinco i sve je bilo riješeno.
Prekjučer je prmijenio mišljenje i zatražio 50.000.000 € čistog casha bez igrača. Više sam puta rekao da Marotta i Juventus se nikada neće ponašati kao pijani miljarderi i ako cijena ne bude kako treba biti da se Marotta diže sa stola. Cavani nije nimalo izgubljen i sada ostaje za vidjeti koliki će pritisak Cavanijeva pratnja napraviti Napoli da ode u klub sa kojim se sve dogovorio.

Plan B je uvijek bio Fernando Torres. No odjednom i za njega Chelsea traži basnoslovnu cifru i to isključivo cash. I to je prekriženo.

Plan C je navodno bio Edin Džeko. City, a pogotovo onaj luzer i moron roberto mancini je zainteresiran za uključivanje igrača u prodaju Džeke. I tako će glasiti ponuda Juventusa za Džeku: nešto malo lovice + Sebastian Giovinco.

Navodno šizofreničar i luzer mancini obožava Atomskog Mrava i želi da u Cityu.

Na kraju, nije nimalo isključeno da Juventus daje službene ponude za druge igrače samo da bi onom masturbatoru de laurentisu pokazala da nema nikakvih ucjena, izigravanja dogovora i dizanja cijene u pregovorima s njom.

Tko preživi znati će u utorak a možda i na kraju ljeta.

Bye,

Nema komentara: